Krievijas dziedātāja Valērija un viņas vīrs Josifs Prigožins ir vieni no aktīvākajiem kaimiņvalsts māksliniekiem, kas šobrīd mēģina ne tai jaukākajā veidā noniecināt savdabīgā rokera Mensona mūziku, izskatu un devumu mūzikas pasaulei. Viņiem piebalso arī virkne krieviski rakstošās preses, bet interneta komentētāji solās viņu sist. Iemesls šādam naidam ir mūziķa izteiciens, uzstājoties Ukrainas galvaspilsētā Kijevā.

2. augustā, uzstājoties ar koncertu Kijevā, Mensons pirms dziesmas “This is the New Shit” izpildīšanas nolēma nedaudz uzkurināt publiku. Mūziķis mikrofonā sauca: “I” (Kijeva! Es nevēlos būt politisks, bet jūs tikko likāt Maskavai skanēt kā jūsu kucei – šādi mūziķa tekstu var tulkot latviski J.O]. Šis kļuva par teju visvairāk aprunātāko tematu Krievijas presē. Ar nosodījumu par Mensonu izteicās visi, kam nebija slinkums. Vieni no aktīvākajiem mūziķa kauninātājiem bija par “kremļa lakstīgalu” dēvētā dziedātāja Valērija un viņas vīrs producents Prigožins. “I” viņš iesāka, piebilstot – ja kāds runā par Krieviju, viņš runā par visiem tās iedzīvotājiem. “Lieta tāda, ka man gribētos pateikt: no kuces dzirdu. Es varu pateikt, ka viņš ir ērms, izrotāts pērtiķis,” sūkstījies producents, sakot, ka Mensonviedīgie pazemo mākslinieku cunfti kā tādu.

https://www.youtube.com/watch?v=YtUbVup-i0A

Interesanti, ka tikai daži racionālāk domājošie krievu mediji saprata, ka visticamāk, Mensons runāja par publikas atsaucību abās pilsētās, jo pirms tam koncertēja Maskavā. Taču, kuru interesē mūziķa patiesās domas. Krievijā vidēji statistiskais interneta komentētājs jau ir vismaz pārdesmit reizes uzrakstījis, cik ļoti grib Mensonam sadot pa purnu un nosist.

 

 

 

Saistītās tēmas: KijevakrievijaMerilins Mensons

youtube icon
Abonēt youtube