Viens no pašmāju provokatīvākajiem modes māksliniekiem Jurijs Kupianskis pirms ķerties klāt jaunām kolekcijām, vienmēr ir devies ilgākos ceļojumos. Nu jau kādu laiku vīrietis uzturas Eiropas Dienvidos, pēc īsas viesošanās Spānijas tūrisma mekā Barselonā viņš apmeties Francijas piekrastes pilsētā Agde.

Viena no neparastākajām Eiropas mazpilsētām noteikti ir Cap d’Agde (Dienvidfrancija) – tur visi ir kaili. Gandrīz vienmēr. Pa ceļam uz pludmali, lielveikalā, pie friziera – 40 000 pilsētas iedzīvotāji un tūristi ir kaili. Cap d’Agde pilsētiņa ir lielākais nūdistu komplekss Eiropā un to mēdz dēvēt par Pliko galvaspilsētu.

Nu jau ilgāku šajā pliko paradīzē laiskojās arī pašmāju viens no skandalozākajiem modes māksliniekiem Jurijs Kupianskis. Zīmola “Kupiansky” īpašnieks vienmēr ir izcēlies ar savu patiku ceļot uz neparastām un visai eksotiskām tūrisma vietām. Tiesa, ar savu kailfoto izrādīšanu vīrietis sociālajos tīklos neizrādās, taču teju katru dienu viņš sociālajos tīklos padalās ar selfijiem līdz viduklim no savas neparastās apmešanās vietas. Tomēr, modes mākslinieka portālā facebook.com publicētais video ar Francijas gaisa spēku parādi no šī kūrorta ļauj redzēt, ka šeit tiešām lielākā daļa ļaužu ir kaili.


Cap d’Agde ir Agde pilsētas daļa un atrodas pie Lionas līča. Pilsēta sastāv no četriem pilsētas rajoniem, no kuriem slavenākais ir Quartier naturiste – natūristu kvartāls. Ne visi cilvēki nūdistu kvartālā ir tūristi – tur ir viesnīcas un bāri, lielveikali un diskotēkas un ir cilvēki, kas tur dzīvo un strādā. Būt kailam ir atļauts gan kempingā, gan gaļas veikalā. Cilvēki pa pliko brauc ar riteņiem, iet iepirkties un, protams, dodas uz pludmali.  Lai iekļūtu Cap d’Agde nūdistu teritorijā, jāsamaksā vienreizējs tūrisma nodoklis, jāiziet cauri barjerām – un jāizģērbjas. Pludmalē apģērbtam atrasties aizliegts, bet arī pārējā Cap d’Agde teritorijā kailums ir pilnīgi normāls.

Foto: facebook.com

Saistītās tēmas: Cap d’AgdeJurijs KupianskisKupiansky

youtube icon
Abonēt youtube