Latvijas basketbola leģenda Valdis Valters savā sociālā tīkla ”Twitter” kontā pavēstījis, ka populārā un skatītāju iemīļotā sporta raidījuma ”Overtime TV” ēra ir noslēgusies.

Valters pavēstījis, ka, sākot no 30. augusta, kanālā ”360TV” būs vērojama jauna sporta pārraide ”Hattrick”. Savukārt ”Overtime TV”, kas piecas sezonas bija viena no Latvijā iemīļotākajām sporta pārraidēm, savu darbību pārtrauks. Valters savā ”Twitter” ierakstā to skaidrojis kā raidījuma koncepta maiņu.

Atgādinām, ka viens no Latvijas kolorītākajiem sporta žurnālistiem Armands Puče pirms nedaudz vairāk kā mēneša zaudēja darbu Rīgas ”Dinamo” pēcspēļu ekspertu studijā, kurš viņš darbojās kopā ar kādreizējo ripas meistaru un tagadējo treneri Oļegu Sorokinu.

Nedaudz vēlāk no amata atkāpās arī Sorokins, kas nozīmēja, ka ”Dinamo” hokeja komandas ekspertu studijai būs cits koncepts un jauni vadītāji. Nav noslēpums, ka Puče no amata neatkāpās savas iniciatīvas vadīts, bet gan viņa kādreizējais darba devējs ”MTG” palūdz viņu aiziet.

Šāds lēmums tika pieņems, jo uzņēmējs un grāmatu autors Puče nekautrējās publiski izteikt kritiku Kontinentālajai hokeja līgai (KHL), kā arī pašam ”Dinamo”. Īsāk sakot, lēmumu pieņēma KHL, liekot ”MTG” atlaist žurnālistu.

Par šādu pavērsienu Puče daudz nesatraucās, sakot, ka savu nostāju KHL jautājumā nav mainījis. Pēc viņa atlaišanas no amata principā jau varēja nojaust, ka tādējādi pienācis gals populārajam ”Overtime TV”, ko Valdis Valters arī apstiprināja savā ”Twitter” kontā.

Jaunā raidījuma nosaukums būs ”Hattrick” un tas tiks demonstrēts kanālā ”360TV” pulksten 21:00 vakarā. Tāpat Valters atklāja, ka raidījumā būs trīs galvenie personāži – galvenais treneris Armands, komandas kapteinis Valdis un komandas īpašnieks Brunis. Tas nozīmē, ka noslēgusies arī slavenās lelles Gunta ēra, kurš bija kļuvis par  lielu ”Overtime” pievienoto vērtību.

Saistītās tēmas: overtime tvSports

youtube icon
Abonēt youtube