Dziedātāja Samanta Tīna jeb īstajā vārdā Samanta Poļakova šonedēļ klajā laida savu jauno dziesmu un klipu “Es telefons”. Lielākie klipa sagatavošanās darbi ar krāsas flakoniņu risinājās dziedātājas istabā. Viņas mīļotais draugs Nauris Liepiņš, paverot istabas durvis esot sapratis, ka rozā krāsa viņam vēl ilgi nepatiks.

 

Dziedātājas jaunajā klipā dominē aizgājušā laikmeta ripu telefoni, kas ir koši rozā un zelta krāsā. Tieši ar telefoniem saistās viens no šī klipa jautrākajiem stāstiem.  Kad bija sadiņģēti no malu malām klipam nepieciešamie telefoni ar ripu, sākās darbs pie to sakopšanas. Tie tika pulēti, slaucīti, mazgāti un tīrīti. Un pašās beigās krāsoti dziedātājas istabā. Par zelta krāsas blakusefektiem dziedātāja viltīgi klusē. Taču, rozā krāsa izrādījās ar krāsu putekļiem un vakarā rozā toni bija ieguvuši gan telefoni, gan istabas grīda. “Nē, nu Nauris pavēra durvis, paskatījās uz mani, paskatījās uz grīdu un šausmās aizvēra durvis,” smejot stāsta Samanta. Izrādās rozā toni Naurim ir iemesls ienīst arī vēl viena iemesla dēļ. Klipā dziedātājai bija vajadzīgas 43. izmēra vīriešu kurpes. Tās viņa devās meklēt uz Maskačkā esošajiem humpalu veikaliem. Un vienā no veikaliem, kur visu tirgo uz svara, atrada īstās kurpes. Par pirkumu dziedātāja samaksāja 1,14 eiro. Un jau bija gatavībā tās nopūst rozā tonī. Viņas mīļotais, ieraugot kurpes, bija par tām sajūsmā un pat bija gatavs tās atpirkt. “Viņš ilgi runāja, runāja, bet es biju tā ļaunā un nopūtu viņas rozā krāsā. Taču, beigās izrādījās, ka puisim, kurš tās iekāroja, tās nemaz nederēja. Tad nu nācās ņemt šķēres un veidot iešļūcenes,” atklāj Samanta.

Jaunā dziesma un klips ir trīs valodās – latviešu, lietuviešu un krievu. Kaut arī Samanta ir no jauktas slāvu ģimenes, krievu versija nebūt tik labi nepadevās. “Akcenta nebija, taču vislabāk darbs padevās tieši pie lietuviešu versijas. Beigās mums visai komandai tieši šī versija ir kļuvusi par pašu mīļāko,” atklāj Samanta. Dziesmas vārdus lietuviski radīja Latvijā labi pazīstamais leišu mūzikas producents Amberlife.

Versija lietuviešu valodā:

Versija Krievu valodā:

https://www.youtube.com/watch?v=uz27PLvyPt0


Foto: Jānis Ogle

Saistītās tēmas: Es Telefonsjauns klipsNauris Liepiņšsamanta tīna

youtube icon
Abonēt youtube