Šis ir pirmais gads, kad prestižais dāmu konkurss “Mrs.Universe” risināsies Dienvidāfrikas republikā esošajā Durbānas provincē. Šonedēļ ceļa uz šo konkursu devās arī Latvijas pārstāve divu meitu māmiņa Zanda Panava no Ogres.

Aizvien vairāk pasaulē aktualizējas vardarbības tēma gan sabiedrībā kopumā, gan diemžēl arī ģimenē. Īpaši kritiska situācija ir Āfrikas reģionā, kur no vardarbības ģimenē ciešs katra otrā sieviete. Ar mērķi mainīt situāciju un atklāti runāt par vardarbības postošajām sekām, turpmāk prestižais dāmu skaistumkonkurss “Mrs. Universe” risināsies Dienvidāfrikas provincē Durbanā. Un ik gadu visā pasaulē sievietes caur šo konkursu mēģinās aktualizēt vardarbības tēmu akcijā “One voice” (viena balss).

Šonedēļ uz tālo Dienvidāfrikas republiku devās arī šī konkursa pārstāve no Latvijas divu meitu māmiņa Zanda Panava no Ogres. Simpātiskā dāma sevi veiksmīgi pierādīja startējot starptautiskajā konkursā “Mrs. Top of The World 2016”, kur izcīnīja skatītāju simpātiju balvu. Ogrēniete būs arī kampaņas “One voice” patronese Latvijā. Jau drīzumā sāksies sociālā akcija, kurā dažādi cilvēki atklāti dalīsies ar saviem viedokļiem par vardarbību pie mums Latvijā. Un, iespējams, tas būs labs stimuls meklēt šai problēmai risinājumus arī valstiskā mērogā.

Foto: Jānis Ogle

Saistītās tēmas: Mrs.Universe 2017One VoiceZanda Panava

youtube icon
Abonēt youtube