Jau 3. septembrī televīzijas skatītāju vērtējumam tiks nodots jaunais TV3 talantu šovs “X- Faktors”. Šonedēļ notiek otrās atlases kārtas jeb pirmā atlase jau lielās žūrijas priekšā. Šovs vēl īsti nav sācies, kad jau izskan pirmās baumas, ka rezultāts jau sen esot izlemts un uzvaras laurus šovā plūks TV3 raidījuma “Bez Tabu” žurnālists Ēriks Palkavnieks.

Jaunietis, kas sevi raksturo, kā vienu no vadošajiem pašmāju hip- hopa māksliniekiem, anonīma e-pasta vēstulē pauž savas bažas par gaidāmā TV3 populārā šova “X-Factor” Latvijas versijas godīgumu. Īpaši jaunietis ir neapmierināts ar pirmo atlases kārtu. “Dalībniekus atlasīja kaut kādi TV3 cilvēki, nevis īstās žūrijas mūziķi. Savukārt, Riva vispār vēl pirms atlases sākuma, aizgāja apsveicināties ar to čirkaino no “Bez Tabu”. Tagad, skatos portālos, ka viņš būs šovā un interesanti, ka atlasē tieši Riva viņu vērtēja. Esmu pārliecināts, ka viss jau ir izplānots. TV3 veidotajā talantu šovā uzvarēs TV3 raidījuma vadītājs, tā ir tīrā pašreklāma. Viņi cer, ka to “Bez Tabu” sāks skatīties arī jaunieši nevis tikai omes, tāpēc arī grib, lai viņš uzvar “X-Faktoru”,” tā savās pārdomās par gaidāmo talantu šovu raksta neapmierinātais hip- hopa mākslinieks.

Taisnības labā gan jāsaka – sūdzībā izteiktie pārmetumi par pirmās atlases žūriju ir visai nepamatoti. No televīzijas puses žūrijā darbojās tikai šova producenti Ilze Ūdre un Guntars Gulbiņš, savukārt pārējie žūrijas locekļi bija jau labi pazīstami mūziķi, tostarp arī dziedātāja Maija Sējāne un pianists Džulians, jeb īstajā vārdā  Jānis Zvirgzdiņš. Intriga ap un par gaidāmo šovu jau sit augstu vilni un portāls ritakafija.lv sekos līdzi visām svarīgākajām “X- Faktora” aizkulisēm.

Foto: Jānis Ogle

Saistītās tēmas: Ēriks Palkavniekstv3X-faktors

youtube icon
Abonēt youtube