Cīņas sporta pasaulē šobrīd karstākais temats ir ekstravagantā ”UFC” cīkstoņa Konora Makgregora (21-3) un vieglā svara boksera Floida Meivezera (49-0, 26 KO) gaidāmais duelis. Cīņa risināsies 26. augustā Lasvegasā un ap to ir sacelta grandioza ažiotāža.

Pirms gaidāmā dueļa tika sarīkotas vairākas preses konferences, kurās abi bokseri nevis inteliģenti atbildēja uz žurnālistu jautājumiem, bet gan demonstrēja dažādus šova elementus un gluži vienkārši viens otru centās pēc iespējas smagāk aizvainot ar vārdiem.

Kā zināms, cīņas vienīgais prestižs būs milzīgās naudas summas, kas apgrozās un lielā skatītāju ažiotāža. Tāpat to grūti nosaukt par nopietnu cīņu, kurā tiktu noskaidrots pasaulē labākais bokseris. Uzvarētājs šajā šovā iegūs īpaši izveidotu jostu, kas pēc līdzšinējās informācijas būs klāta ar dimantiem. Makgregoram tā būs debija boksā, kamēr Meivezers savā karjerā vēl nekad nav zaudējis.

Taču ap cīņu sacelto farsu izmantojis kāds kazahu ielu vingrotājs Islams Badurgovs. Kazahstānas atlēts kādu dienu iejutās Makgregora ādā, uzzīmējot identiskas tetovējumu imitācijas un piekopjot līdzīgu stilu kā īram. Šādā paskatā viņš devās Losandželosas ielās un cilvēkiem lika noticēt, ka tas tiešām ir Makgregors.

Badurgovs demonstrēja dažādus ielu vingrošanas elementus, turklāt kazahs arī vizuāli izskatījās lielāks par pašu Makgregoru viņa muskuļu masas dēļ.

Saistītās tēmas: bokssMakgregors

youtube icon
Abonēt youtube