Jau ilgāku laiku aiz okeāna nakts klubos ir ienācis jauns “trends”-  alkoholiskos dzērienus nevis dzert, bet ieelpot. Visi grādīgie dzērieni tiek pasniegti tvaika veidā un īsākā laikā ietekmē mūsu organismu. Aizvadītajā piektdienā “Drifta Hallē” notiekošajā ballītē bija iespēja izmēģināt šo jauno iedzeršanas metodi. Izmēģināt ko jaunu, nelaida garām arī šarmantā dziedātāja Jenny May jeb īstajā vārdā Maija Stuģe.

Dziedātāja Jenny May ir starp tām pašmāju slavenībām, kas ar prieku apmeklē “Drifta Hallē” notiekošās ballītes. Taču, šoreiz pat neskatoties uz kuplo draugu kompāniju, mūziķei gluži kā tādai pelnrušķītei balli bija jāpamet pirms pusnakts. Nākamā dienā viņai bija koncerts Tukumā, tāpēc nācās saudzēt sevi un balsi, lai varētu pilnvērtīgi uzstāties uz skatuves. Balss saudzēšanas nolūkos dziedātāja iztika arī bez grādīgo dziru lietošanas. Taču, tas nemainīja viņas jautro noskaņojumu un spēju izbaudīt ballīti. Tomēr mūziķes draugi viņu pierunāja ļauties reibinošam eksperimentam.  Proti, ballītē bija iespēja pamēģināt jauno amerikāņu klubu “trendingu” – kokteilis tvaika formā. Kaut arī pati dziedātāja teica, ka nekāda  alkohola efekta viņa nejūtot, draugi pēc viņas gaitas sprieda savādāk.

Uzziņai: “Vapshot” ir alkohola šots, kas tiek pasniegts nevis dzeramā, bet ieelpojamā veidā. “Vapshot” pirmsākumi meklējami ASV, kur šādā veidā pasniegts alkohols kļuva populārs pēc debijas pasaulslavenajā “Coachella” festivālā Kalifornijā. Atšķirībā no dzerama alkohola šotiem –  “Vapshot” iedarbība ir tūlītēja! Tiek pastiprinātas attiecīgā alkohola garšas un samazināta dedzinošā spirta pēcgarša. Tiek mazinātas alkohola lietošanai negatīvās blakusparādības, kā piemēram, galvas sāpes, paģiras vai pat slikta dūša.

Foto:  Jānis Ogle

 

Saistītās tēmas: Drifta HalleJenny MayVapshot

youtube icon
Abonēt youtube