Populārā tenisista Ernesta Gulbja slavenā mamma aktrise Milena Gulbe savulaik bija iemīļota varone pašmāju provokatīvajā seriālā “Prāts vai instinkts”. Pēc vairāku gadu pārtraukuma sieviete ir atgriezusies kino pasaulē un atkal būs redzama pašmāju seriālā.

Jaunais TV3 seriāls “Svešā seja” atlasījis jau tautā iemīļotu aktieru sastāvu, gan tādus, kas televīzijas seriālos sen nav manīti. Viens no lielākajiem pārsteigumiem ir seriālā redzamās Žannas Feldmanes lomas atveidotāja. Šai lomai ir piekritusi populārā tenisista Ernesta Gulbja mamma Milena Gulbe. Daudziem pašmāju seriālu faniem šis fakts liks sajūsmā aplaudēt. Aktrise jau visai spoži sevi ir parādījusi seriālu formātā, filmējoties provokatīvajā seriālā “Prāts vai instinkts”.

Nenoliedzami laulības šķiršana ar uzņēmēju Gintaru Kavaci krietni uzlabojusi aktrises Gulbes radošo dzīvi. Pēc vairāku gadu klusuma pauzes viņa atkal aktīvi pievērsusies kino pasaulei. Viņa jau paguvusi nofilmēties divās vērienīgās pašmāju spēlfilmās “Bille” un “Puika ar suni”.

Foto: TV3 publicitātes foto

Saistītās tēmas: Milena GulbeSvešā sejatv3

youtube icon
Abonēt youtube