Savai 60 gadu jubilejas tūrei ar vērienu gatavojas pašmāju roka tēvs ģitārists un dziesmu autors Harijs Zariņš. Īsto jubilejas dienu viņš atzīmēja kopā ar skolas draugiem mierīgā pasēdēšanā, taču nu viņš sāk uzņemt apgriezienus īstajām svinībām. Ar jaunas dziesmas un klipa prezentāciju mūziķis kopā ar draugiem vakar ieskandināja “Roķeni”.

 

Harijs Zariņš trešdien, 6. septembrī, prezentēja koncertprogrammu «Tu un es», kuru radījis par godu savai 60. jubilejai, kā arī laida klajā jaunu dziesmu. Sākotnēji domātā nelielā pasēdēšana izvērtās kārtīgā roka ballītē. Un pat neskatoties uz to, ka nākošā dienā jāiet uz darbu, cilvēki nebūt negrasījās doties mājup, bet turpināja čupoties.

Taču, tas bija tikai sākums un Harijs savu jubileju svinēs pa visu Latviju. Turklāt kopā ar saviem draugiem. “Tūre būs manas jubilejas svinības, uz kurām esmu uzaicinājis savus mīļākos dziedātājus, kas, protams, ir arī mani draugi: Aiju Andrejevu, Dināru Rudāni, Antru Stafecku, Alex, Jānis Buķelis (Buks) un, protams, grupu “COLT”; svinēsim arī Ata Ieviņa 30 gadu jubileju. Tas nozīmē, ka koncertā klausītāji varēs dzirdēt dažādus neparastus, interesantus un nebijušus duetus, taču tas lai paliek noslēpums, jo – nav vērts atklāt visas kārtis” par gaidāmo tūri stāsta Harijs Zariņš.

Foto: Māris Bartulāns

youtube icon
Abonēt youtube