Jau svētdien TV3 ekrānos gaidāms šova “X-Faktors” pirmais fināla raidījums, kur starp divpadsmit labākajiem ir arī jelgavnieks Edgars Kreilis. Trīs meitu tētiņš neatslābst un fanu pulku vairo vēl pirms šova sākuma. Šonedēļ viņš plašākas publikas vērtējumam nodeva savu jaunāko dziesmu “Younger days” un tās video klipu. Pie skaņdarba savu roku pielicis arī pašmāju aranžētāju guru Kaspars Ansons. Sarunā ar portālu ritakafija.lv mūziķis stāsta, kā sākusies viņa sadarbība ar Ansonu.

Mūziķis Edgars Kreilis plašāku atpazīstamību ieguva dziesmu konkursā ”Supernova 2017”, kurā ar paša izpildīto oriģināldziesmu ”We Are Angels”, guva  ievērojamus panākumus gan skatītāju rindās, gan ekspertu vērtējumā. Vēl pavisam nesen viņš publicēja savu pirmo oriģināldziesmu latviešu valodā ‘’Vienalga’’. Pēc konkursa “Supernova 2017” Edgars, paralēli turpināja aktīvu darbu pie jaunu dziesmu radīšanas. Kā arī tika pamanīts ”RIGaLIVE” organizētajā dziesmu rakstīšanas sesijā, kurā izdevās veiksmīgi realizēt vairākus jaunus kopdarbus ar Latvijā plaši pazīstamiem mūziķiem – tādiem kā Aminata, Kristaps Ērglis un Makree. Edgara krājumā  ir vēl vairākas dziesmas, kas būtu pelnījušas tikt nodotas klausītāju vērtējumam, bet kā saka pats mūziķis – ‘’labs nāk ar gaidīšanu’’.

 

Šonedēļ mūziķis sāks savu cīņu TV3 šova “X- Faktors” fināla tiešraidēs. Un uz to viņš dodas ar smago artilēriju. Precīzāk, ar savu jauno dziesmu “Younger days”. Dziesma un videoklips jau ir kuplinājis puiša atbalstītāju pulku. Savukārt, pašmāju mūziķu aprindās viņš ir izpelnījies jau zināmu respektu, jo pie šīs dziesmas savu roku pielicis šī brīža Latvijas aranžētāju guru Kaspars Ansons. Un, kā kautrīgi piebilst pats Edgars, šī dziesma nebūt nav viņu vienīgais kopdarbs. Nenoliedzami, Ansons pašmāju mūzikas apritē ir augšgalā un viņš pats to ļoti labi apzinās. Tāpēc, ja vīrietis ir ķēries pie kādas dziesmas aranžējas, vari jau sevi uzskatīt par viena no vadošā hita izpildītājiem. Turklāt, kā trin mēles paši mūziķi, Ansons ir visai izvēlīgs un reizēm pat lecīgs. Kreiļa un aranžētāja sadarbība, izrādās, vispār sākās ar neveiksmīgu kļūdīšanos sociālajos tīklos.  “Pirms gada, kad sāku veidot savu solo karjeru, aizrakstīju Ansonam vēstuli, uz kuru, diemžēl, nemaz nesaņēmu atbildi. Protams, sapratu, ka ir no sākuma sevi jāpierāda, lai iegūtu uzmanību un lai izveidotu veiksmīgu sadarbību. Sāku rakstīt dziesmas un kā reiz viena no sarakstītajām tika konkursā ”Supernova 2017”. Tur arī satiku pašu Kasparu un beigās noskaidrojās, ka aizrakstīju nepareizajam Kasparam Ansonam. Tā, bišku pasmējāmies, apmainījāmies ar kontaktiem un pēc laika sākām strādāt pie pirmajiem gabaliem. Droši varu teikt, ka šis nav pēdējais mūsu kopdarbs,” sarunā ar portālu ritakafija.lv atklāj Kreilis.

youtube icon
Abonēt youtube