Nu jau sesto gadu biedrība “Emergo” ar Elitu Drāki priekšgalā rīko konkursu “Vecmāmiņa”. Šo gadu laikā no īpatnēja skaistumkonkursa, tas ir pārtapis par konkursu, kurā meklē spilgtas personības. Šogad uz titulu un uzvarētājas kroni pretendē vienpadsmit apburošas dāmas. Portālam ritakafija.lv bija ekskluzīva iespēja būt vienīgajam medijam, kam atļauts iemūžināt spilgtākos mirkļus vecmāmiņu disko ballītē.

 

Izpratne par to kādai jābūt vecmāmiņai mums katram ir sava. Taču viens ir skaidrs visiem, tas ir cilvēks, kas izstaro mīļumu. Tieši sirsnība arī ir viena no tām vērtībām, ko esot konkursa “Vecmāmiņa 2017” žūrijā, meklēju es. Šo rindiņu autors vienmēr ir augstu vērtējis cilvēku spēju patiesi smaidīt. Un ticiet man – šīm vienpadsmit dāmām, kas pretendē uz šī gada titulu “Vecmāmiņa”, smaids nāk no sirds brīžos, kad viņas runā par saviem mazbērniem. Vienalga vai tā ir nesen piedzimusī mazmeitiņa, vai jau pirmais mazmazbērns. Nav svarīgi vai viņas sauc omīte, vecmāmiņa, vai vienkārši Baiba, galvenais ir viņu lepnums par tām vērtībām, kas caur mazbērniem turpinās savu ceļu pasaulē. Kokteiļu bārā “Sapņos un kokteiļos” dāmas pirmo reizi stājās pie mikrofona, lai pastāstītu par sevi. Teju ar akmens cietu seju kundzes centās neko neaizmirst no iepriekš sagatavotajiem stāstiņiem.

Taču visa atmosfēra mainījās, kad konkursa “Vecmāmiņa 2018” dalībnieces devās pārģērbties, lai kļūtu par disko ballītes dīvām. Smaids līdz ausīm, absolūts pozitīvisms pārņēma klubu brīdī, kad spīguļojošas zālē iedejoja vienpadsmit šarmantās vecmāmiņas. Un, kā atklāj konkursa rīkotāja, tas ir tikai sākums. Jau šajā sestdienā kundzes dosies uz T/C Spice, kur piedzīvos ekstremālas pārvērtības. Arī šogad konkursa žūrijā darbojas modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs un tieši viņš būs atbildīgs par konkursa dalībnieču gaidāmo stila maiņu. Līdz lielajam finālam dāmām vēl būs, ko noņemties. Taču, pagaidām portāls ritakafija.lv piedāvā ielūkoties, kas īsti notika “Vecmāmiņa 2017” disko ballītē.

Foto: Inga Gedroviča

youtube icon
Abonēt youtube