Lielais “Sudrabkāzu” svinību maratons ir noslēdzies ar vērienīgu koncertu Arēnā Rīga. Un grupa “Labvēlīgais tips” godam ir nosvinējusi savu 25 gadu pastāvēšanas jubileju. Kā jau kāzās neiztikt bez līgavām un seksīgām radiniecēm. Radinieces gods tika uzticēts dziedātājai Elzai Rozentālei, kas visus priecēja seksīgā disko kostīmā. Savukārt, par pikantērijām parūpējās publikā esošās dāmas, kas skatuvi burtiski nomētāja ar saviem krūšturiem.

 

Neviens vairs neatceras, kad un kā īsti sākās šī pikantā tradīcija, bet grupas “Labvēlīgais tips” koncerts vairs nav iedomājams bez krūšturu lidošanas uz skatuves. Grupas ceturtdaļgadsimta pastāvēšanas pirmsākumos lidojošo krūšturu fenomens bija stihiski neprognozējams. Savukārt, pēdējos gados dāmas pacietīgi gaida, kad sāksies dziesma  “Tu Mani Demoralizē” un tad sākās īsts pupturu birums uz skatuves. Arī jubilejas reizē, uzstājoties Arēnā Rīga, grupas dalībnieki burtiski tika nomētāti ar lidojošiem krūšturiem. Un, kā no skatuves atzina grupas solists Fredis jeb īstajā vārdā Andris Freidenfelds, šis esot jauns rekords.

Savukārt, vīriešu kārtas apmeklētāji varēja pamielot acis skatoties uz glītajām dejotājām. Šova sākumā viņas iejutās līgavu lomā, bet koncerta izskaņā īstās disko dīvās. Runājot par disko, grēks būtu nenovērtēt vienīgās viesmākslinieces Elzas Rozentāles vokālo sniegumu un spīguļojošā tērpa izteiksmīgo dekoltē.

 

youtube icon
Abonēt youtube