Kaimiņzemē Lietuvā notiekošā “X-Faktors” šova pērnā gada viens no mīluļiem latvietis Andis Grīva savus fanus šonedēļ priecē ar savu jaunāko dziesmu un videoklipu “Miglā šaut”. Kopā ar savu apvienību, kuru sauc “WWMM”, mūziķis ir izdevis arī šīs dziesmas anglisko versiju.

 

Savdabīgais mūzikas projekts “We Wanna Make Movies” ar dziedošo filmēšanas laukuma direktoru Andi Grīvu priekšplānā, šovasar daudzus priecēja uzstājoties dažādos vasaras festivālos. Pirms kāda laika Grīvam bija koncerts arī pašmāju hipsteru mekā K.K. fon Stricka villa. Nu lietuviešu “X-Faktora” slavenākais letiņš savus fanus priecē ar apcerīgu singlu “Miglā šaut”. Angliskā versijā “Single Shot”.

Jāatgādina, ka pēc vairāku gadu klusuma pauzes par režisoru strādājošais Andis Grīva pērn sevi spilgti parādīja startējot kaimiņos Lietuvā TV šovā “X-Faktors”. Mūziķim šī bija sava veida atgriešanās mūzikā. Līdz pat 2006. gadam Grīva kopā ar Intaru Busuli bija pašmāju populārākās boyband “Caffe” dalībnieks. Tolaik Grīva bija jauniešu lielākais elks un vadīja pašmāju mūzikas raidījumu “ZTV”.

Saistītās tēmas: Andis Grīvajauns klipsLietuvaWWMMX-faktors

youtube icon
Abonēt youtube