Kas reiz sācis dziedāt maestro Raimonda Paula dziesmas nekur vairs no tām neaizmuks. Tā ir noticis arī ar spilgto Agnesi Rakovsku. Un abu sadarbība kļūst par īpašu piedzīvojumu viņiem abiem. Rakovskas video versija par dziesmu “Vienaldzības” maestro gandrīz neļāva naktīs aizmigt. Tomēr, tas tikai vairoja abu interesi sadarboties.

Viss jaunais ir labi aizmirstais vecais un to noteikti varētu attiecināt arī uz maestro Raimonda Paula melodijām. Reti kurš no mūsdienu jauniešiem ir dzirdējis Paula lirisko dziesmu ar Vizmas Belševicas vārdiem “Čakārnītis”. Tieši šo skumjo un sirsnīgo dziesmu maestro uzticējis atkal atgriezt apritē dziedātājai Agnesei Rakovskai.  Dziedātāja ar pilnu sparu jau ir sākusi strādāt arī pie dziesmas videoklipa. Par to viņa paziņoja saviem sekotājiem sociālajos tīklos, ievietojot dažas fotogrāfijas no filmēšanas vietas.

Iepriekšējais Paula dziesmas “Vienaldzības” videoklips Rakovskas izpildījumā maestro lika ķerties pie sirds drapēm. Taču nu pašmāju muzikālais ģēnijs ir gatavs izaicinājumam. “Agnese man patīk. Viņa strādā un domā līdzi dziesmai. Viņa ir interesanta un tas man patīk. Man jau šķiet vairs mani nekas nespēs pārsteigt, bet šoreiz es būšu sagatavojis jau kādus sirds pilienus pie rokas pirms skatīties, kā viņa ir apspēlējusi to dziesmu,” sarunā ar ritakafija.lv stāsta maestro.

Saistītās tēmas: Agnese RakovskaČakārnītismaestroRaimonds Pauls

youtube icon
Abonēt youtube