Nenoliedzami šīs nedēļas galvenais notikums pašmāju šovbiznesa dzīvē bija maestro Raimonda Paula jaunā albuma “Kad tu ej pie bitēm” atklāšanas pasākums Latvijas Nacionālās Bibliotēkas restorānā “Klīversala”. Albuma ierakstā piedalījušies Intars Busulis, Dināra Rudāne, Ralfs Eilands, Samanta Tīna, Marija Naumova, Normunds Rutulis, Kristīne Prauliņa, Zigfrīds Muktupāvels, Mārtiņš Ruskis, Rūta Dūduma un Roberts Memmēns. Kā jau svētkos neiztikt bez dāvanām, šoreiz maestro samulsināt izdevās Ralfiņam.

Raimonds Pauls lakoniski ieskicē jauno ierakstu un ļauj pašai mūzikai sniegt plašāku ieskatu: “Albumu veidoju pēc principa – jo vienkāršākas melodijas, jo labāk. Gandrīz katrai dziesmai ir cits izpildītājs. Viņiem lūdzu dziesmas iedziedāt bez samākslotības, vienkārši un tautai saprotami.” Pēc garajām ievadrunām bija laiks arī nelielai mūzikas pauzei ar pašu maestro pie klavierēm. Pilnīgi jaunā ampluā Pauls ir radījis dziesmu TV3 šova “Izklausies Redzēts” uzvarētājai Dinārai Rudānei.

Protams, neiztikt arī bez autogŗāfiem uz jaunā albuma un dāvanām. Šoreiz netīšām desmitniekā ar savu dāvanu izdevās trāpīt mūziķim Ralfam Eilandam. Albuma nosaukums “Kad tu ej pie bitēm” ir visai veiksmīgs perifrāzes piemērs, kas nozīmē došanos izklaidēties. Un tāpēc, puiša dāvātā kūka ar nosaukumu “Vāverīte”, šajā nebēdnīgajā vakarā samulsināja pat pašu maestro. Un tas nebūt nav viegli izdarāms.

youtube icon
Abonēt youtube