Klubā “Kaļķu vārti” notika mūzikas un mākslas festivāla “Bildes” atklāšanas koncerts “Ielūdz bilžu mūziķi un viņu bērni”. Šis atklāšanas koncerts kā ik katru gadu spēja aizkustināt gan skatītājus, gan arī pašus māksliniekus. Un galu galā visi sanākušie sajutās kā viena liela “Bilžu” ģimene. Portāls ritakafija.lv piedāvā ielūkoties dažos no aizkustinošākajiem priekšnesumiem.

Pasākumu vadīja Ira Krauja-Dūduma un Arnis Miltiņš. Muzicēja Elīna Līce ar dēliem, Helma Elvīra un Mārtiņš Križevici, Andrievs un Armands Alkšņi, Elza un Jānis Bukumi, Lauris, Krišjānis un Egons Valteri, Rūta Dūduma un Ira Krauja-Dūduma, Orubu ģimene, Adrija Silva un Adrians Kukuvasi, Andris un Valters Mucenieki, Ārijs Šķepasts un Ādamsoni, Patriks un Ēriks Budēvici, Pūpolu ģimene, Īļu ģimene, Stengrēvicu ģimene, Kaukuļu ģimene, Miltiņu ģimene, Sandra Bula, Āris Ziemelis un ansamblis “Tamburīns”.

Krauja-Dūduma ne tikai vadīja koncertu, bet arī pati tajā uzstājās kopā ar meitu – vokālās grupas “Framest” dalībnieci Rūtu Dūdumu. Tāpat festivāla noslēguma koncertā 25.novembrī Rīgas Kongresu namā viņas izpildīs Raimonda Paula estrādes mūziku.

Festivāla laikā paredzēti deviņi koncerti, kas norisināsies četrās Rīgas vietās – klubā “Kaļķu vārti”, Spīķeru koncertzālē, mūzikas namā “Daile” un Rīgas Kongresu namā.

Saistītās tēmas: Bildes 2017FestivālsMūziķi un bērni

youtube icon
Abonēt youtube