Holivudā sācies kārtējais seksa skandāls! Par izvarošanu savā portāla facebook.com  profilā paziņojusi aktrise Kristīna Kohena, kura apgalvo, ka pirms trīs gadiem to izvarojis seriāla “Intrigante” “Gossip Girl” sliktā puiša atveidotājs  aktieris Eds Vestviks.

Kā par notikušo šonedēļ plaši raksta “The Huffington Post”, aktrise Kristīna Koena par Vestvika rīcību visai pasaulei paziņojusi savā “Facebook” profilā, atklājot – vīrietis viņu izvarojis pirms trim gadiem. Aktrise, tas noticis Vestvika mājās – viņa tur kopā ar savu draugu producentu vakariņot. Ierodoties viņu samulsināja tikko iepazītā Vestvika aicinājums nodarboties ar seksu, bet viņas pavadonis nav vēlējies doties prom – tas, viņaprāt, būtu padarījis situāciju vēl neveiklāku un licis viesu uzņēmējam justies neērti. Lai ļautu vīriešiem “nogludināt situāciju”, sieviete, aizbildinoties ar nogurumu, devusies atlaisties uz viesu istabu, bet tur iemigusi.

“Es pamodos no tā, ka Eds bija uzgūlies man virsū, viņa pirksti ielauzās manā ķermenī. Es viņam lūdzu pārtraukt, bet viņš bija stiprs,” atcerējusies Koena. Vestviks saņēmis Kohenas galvu, to kratījis, žņaudzis un atkārtojis, ka vēlas viņu, no bailēm Kristīna sastingusi un nav spējusi pakustēties līdz Eds pabeidzis iesākto.

“Es biju paralizēta, pārbijusies. Es nespēju parunāt, es vairs nespēju pakustēties. Viņš mani turēja un izvaroja,” vēstījusi aktrise. Viņas draugs, kurš sievieti pavadījis uz aktiera mājām, vainojis pašu aktrisi notikušajā un ieteicis viņai karjeras dēļ klusēt – producents apgalvojis, ka pēc šādas apsūdzības pret Edu viņa varēšot aizmirst par aktrises darbu.

Atklātajā “Facebook” ierakstā aktrise nav slēpusi – tas bijis grūts laiks viņas dzīvē. Māte cīnījusies ar vēzi, un trīs mēnešus pēc meitas izvarošanas viņa devusies mūžībā. Mātes slimība un nāve nav ļāvusi Koenai atrast laiku un iespēju tikt galā ar emocionālajām izvarošanas sekām un viņa, kā pati raksta, “apglabājusi savu vainas sajūtu un sāpes”.

Pats Vestviks apsūdzības ir noraidījis gan sociālā vietne twitter.com, gan sarunā ar žurnālu “People”. “Es nezinu, kas ir šī sieviete. Es nekad neesmu piespiedis nievu sievieti darīt, kaut ko pret savu gribu. Un visiem ir labi zināms, kura bija vienīgā sieviete manā dzīvē pirms trim gadiem,” par apsūdzībām lakonisks bija aktieris.

youtube icon
Abonēt youtube