Šonedēļ Latvijā notika daudzu pārvadājumu nozares ekspertu gaidītais – lēmums, ka Edvīns Bērziņš vairs nebūs VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) valdes priekšsēdētājs. Lai gan viņam jau iepriekš vairākkārt tika izteikta neuzticība, kā arī viņš vainots koruptīvās darbībās, lēmumu par darba attiecību izbeigšanu viņš paziņoja pats līdzās ar Aivaru Štrakšas. Uz jautājumu, vai lēmums tika izdarīts piespiedu kārtā, atbildēts netika, raksta ziņu portāls Baltic News Network (BNN).

Tāpat negaidīts paziņojums šonedēļ nācis no VAS Valsts nekustamie īpašumi (VNĪ) puses. Uzņēmums lauzis līgumu ar PS ReRe Būve 1 par Jaunā Rīgas teātra rekonstrukciju. VNĪ aicinās būvniecības nozares atbildīgās institūcijas, Latvijas Būvinženieru savienību un Ekonomikas ministriju, izvērtēt pilnsabiedrības ReRe Būve 1 piesaistītā atbildīgā būvdarbu vadītāja darbību, vērtējot iespējamo sertifikāta atņemšanu.

Tikmēr joprojām cīņa notiek par algām Latvijas Radio. Savukārt pirmos lielos aizrādījumus no finanšu ministra Jāņa Reira saņem Valsts ieņēmumu dienesta vadītāja Ieva Jaunzeme.

Pilnu rakstu varat lasīt ŠEIT- BNN mājāslapa.

 

Ziņas avots: BNN

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube