Agrs rīts vienmēr ir bijis mokošs. Sākumā tu celies uz bērnudārzu, tad skolu, tad uz darbu. Liekas, ka tas nolādētais modinātājs visu dzīvi dzenas tev pakaļ un neļauj atpūsties.

Īstenībā, agra mošanās nav nekāds sods, bet gan dāvana. Cilvēks var paspēt izdarīt daudz vairāk, justies veiksmīgāk un produktīvāk.

Šeit ir apkopoti daži ieteikumu, kas līdzēs jums piecelties no gultas 4-5 no rīta un kļūt par veiksmīgāku cilvēku.Как научиться вставать в 4 утра и зачем это делать

 

Kāpēc?

Patiesībā, bez konkrētas atbildes uz šo jautājumu jums vienkārši nesanāks sevi piespiest mosties agrāk. Nekāda sadomāta motivācija te nedarbosies. Vai nu jūs pozitīvi pamostaties ar konkrētu mērķi un plāniem uz šo dienu, vai arī drūmi un bezjēdzīgi neizgulējušies.

Как научиться вставать в 4 утра и зачем это делать

 

Kāpēc tas ir svarīgi?

Agra pamošanās ļoti disciplinē cilvēku. Disciplīna māca fokusēties uz konkrētām lietām. Ar šīm divām īpašībām tu vari sasniegt visu.

Как научиться вставать в 4 утра и зачем это делать

 

Pierakstam laiku

Visgrūtāk ir piecelties tiem cilvēkiem, kuri vēlu iet gulēt. Beidziet paļauties tikai uz savu gribasspēku. Iegādājaties burtnīcu un pierakstiet tajā savu miega laiku. Nedēļas laikā jūs sapratīsiet cik daudz laika tērējas bezjēdzīgām lietām. Vēlāk, zemapziņā, jūs paši sāksiet korektēt savu uzvedību. Ilgas nosēdētas stundas pie datora ekrāna paliks pagātnē.

.Как научиться вставать в 4 утра и зачем это делать

 

Ko darīt no rīta?

Plānošana – svarīga lieta jauna un funkcionāla režīma pāriešanā. Sastādiet konkrētu sarakstu ar lietām, kuras vajag paveikt no rīta : cikos celties, kādus vingrinājumus pildīt, ko darīsiet no sākuma – rīta rosmi  vai brokastis, kādi darbi var pagaidīt un kādus nevar atlikt.  Saraksts ir svarīgs – bez tā diena ir nesvarīga

Как научиться вставать в 4 утра и зачем это делать

 

Lēni, bet pārliecinoši

Nemēģiniet pāriet uz jauno režīmu kā pēc uzreiz. Nekas no tā nesanāks. Ja vairāku gadu garumā jūs gājāt gulēt vienos naktī un cēlāties deviņos no rīta, tad uzreiz pārkārtot savu dienu būs vienkārši neiespējami. Speriet lēnus , bet pārliecinātus soļus. Katru dienu lieciet modinātāju par 10-15 minūtē agrāk.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube