Savā projektu sērijā Ketlins Levins (Caitlin Levin) un Henrijs Hargrīvzs (Henry Hargreaves) izveidoja ģeogrāfiskās kartes no dažādu valstu tradicionālajiem pārtikas produktiem.
Vēl interesantāk tas ir tāpēc, ka kartēs tiek attēlots, kā konkrētie produkti “pārceļoja” valstis un kļuva par konkrētas vietas neatņemamu ēdienu un kultūras daļu. Lai arī mēs visi zinām, ka tomātu dzimtene ir Dienvidamerika, tomēr par karaļiem tie kļuva tieši Itālijā. Kurš gan esot Francijā, nenogaršos īstu franču sieru? Kurš gan dzer brazīliešu “Kaipirinju” bez laima? Galu galā, kurš no mums nekad nav nogaršojis ķīniešu nūdeles?
Šis projekts ir jauks mēģinājums attēlot cilvēku uzskatus par ēdienu visā pasaulē.