Jau ceturto gadu iemīļoto pašmāju seriālu “Ugunsgrēks” vasaras sezonā nomaina cits Latvijā uzņemts, ne mazāk populārs seriāls “Viņas melo labāk”. Jaunā sezona solās būt pārsteigumiem bagāta un skatītāju vērtējumam tā tiks nodota 23.maija vakarā. Dažus no pārsteigumiem seriāla režisori skatītājiem atklājuši vēl pirms jaunās sezonas sākuma.

Jaunajā seriāla sezonā seriāla veidotāji skatītājiem sarūpējuši pamatīgu pārsteigumu jaunu seriāla varoņu veidolā.

rsz_org_20160502_4ca53710

4. seriāla sezonā skatītājus priecēs jaunā aktrise Ieva Florence, kas attēlos Dinu Blūmu – gudru, skaistu, talantīgu un māksliniecisku meiteni, kuras kaislība ir fotografēšana. Kā māksliniecei, Dinai būs raksturīga brīvdomāšana, kas bieži viņu novedīs pie konfliktiem ar tēvu.

rsz_org_20160502_afe45933

Dinas Blūmas (Ieva Florence) tēvu Gati Blūmu jaunajā sezonā atveidos aktieris Normunds Laizāns. Gatis seriālā būs ļoti ietekmīgs personāžs – oligarhs, kuram patīk visu kontrolēt, tai skaitā arī savus bērnus. Uzskatīs, ka ar naudu var panākt visu un pasaulē nav nekā par to ietekmīgāka, tomēr seriāla gaitā dzīve viņam pierādīs, ka nauda dzīvē nav galvenā.

rsz_org_20160502_b5e8ea8e

Blūmu ģimenē būs arī trešais loceklis – Reinis Blūms, kuru atveidos aktieris Gints Andžāns. Pats varonis būs atklāts un ļoti patiess, kas, iespējams, trūks kādam citam seriāla varonim, tomēr neskatoties uz to, no Reiņa nebūs iespējams noslēpt neko. Ginta Andžāna atveidotais tēls būs astrologs un zvaigznes viņam teiks priekšā to, ko citi pat nenojauš.

 

Seriāla varoņiem pievienosies arī tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā Agnese Zeltiņa, kura atveidos Liānu Strēli – gudru, neprātīgi pievilcīgu sievieti, kura pieradusi pie skaistas un bezrūpīgas dzīves. Tāpat ekrānos varēsim vērot populāro mūziķi Lauri Reiniku, kura tēls Igors būs Blūmu ģimenes rokaspuisis.

 

rsz_org_20150626_f1b37fed

Seriāla varoņu loks nav tikai paplašinājies. No tā arī aizgājušas divas nozīmīgas varones – māsīcas Kristīne (Inita Sondore, agrāk – Dzelme) un Jolanta (Alise Polačenko), kuras it kā neatgriezīsies no ceļojuma uz Austrāliju.

 

Šīs un vēl citas izmaiņas seriāla jauno sezonu padarīs patiešām spraigu un interesantu. Seriāla veidotāji sola bagātīgu sezonu, kura televīzijas ekrānos parādīsies jau 23.maija vakarā.

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube