Cilvēki bieži vien piever acis vai pat neaizdomājas par dzīvnieku ciešanām, kad runa iet par skaistiem aksesuāriem, ko iespējams iegādāties veikalos. Bangkokas uzņēmums Ogilvy & Mather Advertising un dzīvnieku aizstāvju organizācija PETA Asia ir izlēmuši šo situāciju un pircēju attieksmi mainīt, izdarot ko ļoti neparastu un ekstravagantu. Viņi atvēra neīstu pop-up veikalu vienā no Bangkokas modernākajiem iepirkšanās centriem un izvietoja tajā šķietami kārtējos luksusa aksesuārus, kas izgatavoti no dabīgās ādas. Tomēr aiz šīs ādas slēpās kas baismīgs…

Somu, maku, kurpju un citu produktu iekšpuse bija izveidota no neīstas dzīvnieku miesas, vienā no somām pat bija iestrādāts viltus pulss, kas tās iekšpusei lika izskatīties pārsteidzoši reālai. To ieraugot, pircēji šausmās aizrāva elpu un bija gluži vienkārši satriekti.

Varbūt šī dažiem bijusi ļoti laba mācība, lai labi pārdomātu savus turpmākos iepirkšanās paradumus un izvēlētos apģērbu un aksesuārus, kas neupurē dzīvības…  Kādus aksesuārus nēsā tu?

Brīdinām: attēli ar nepatīkamiem skatiem!!

ŠĶIETAMI PIEVILCĪGAJĀ VEIKALĀ PIRCĒJUS SAGAIDA KAS BAISMĪGS

REIZĒM ĀDA TIEK NOVILKTA, DZĪVNIEKIEM VĒL ESOT DZĪVIEM

LAI IZGATAVOTU VIENU SOMIŅU, NEPIECIEŠAMA ĀDA NO ČETRIEM KROKODILIEM

KĀDA BŪTU TAVA REAKCIJA, IERAUGOT KO ŠĀDU?

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube