Maija pēdējā svētdienā, 29.maijā, norisināsies LNT, Bērnu slimnīcas fonda, Rimi un Supernetto veikalu tīklu organizētās labdarības akcijas Labestības diena, kurā varēs piedalīties ikviens ieinteresētais, kas vēlas sniegt bērniem iespēju ticēt brīnumiem un piepildīt viņu sapņus. Katrs brīvprātīgi ieguldītais cents ir nozīmīgs ziedojums, kas spēj mainīt dzīvi daudziem bērniem. Labestības dienas ietvaros tiks rīkots koncerts, kas aicina ikvienu palīdzēt bērniem, kuriem ir kustību traucējumi. Lai dāvātu bērniem iespēju spēlēties rotaļu laukumā, organizatori aicina ziedot ne tikai bērnu ārstēšanai, bet arī speciālam rotaļu laukumam, kuru plānots izbūvēt Bērnu slimnīcas Gaiļezers teritorijā.

Šogad uz īpašu sabiedrības atsaucību cer Markuss, Kaspars, Monta un Katrīna – lai nodrošinātu bērniem iespēju izveseļoties, nepieciešami 80 000 eiro! Ziedot ir iespējams portālā www.bsf.lv, Rimi un Supernetto veikalos, kā arī zvanot pa tālruni 90006486 (maksa par 1.42 eiro)

Šogad Labestības dienas koncerts norisināsies Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā, kurā uzstāsies tādi mūziķi kā Lauris Reiniks, Kaspars Zemītis, Aivars Hermanis, Mārcis Auziņš, gospeļkoris GG Choir un citi. Ikvienam būs iespēja aprunāties pa tālruni – 90006486 ar Latvijā pazīstamiem cilvēkiem ziedojot 1.42 eiro. Labestības dienas zvanu centrā atradīsies aktrise un psiholoģijas maģistre Diāna Zande, Dailes teātra un seriāla UgunsGrēks aktieris Ģirts Ķesteris, radiostacijas Star FM ētera personība Jānis Romanovskis, Es mīlu tevi, Latvija! komandas kapteine Jana Duļevska, mūziķis Ozols un citi.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube