Rīgas mērs Nils Ušakovs sociālajos tīklos aicina “Eirovīzijas” finālā, kas notiks šovakar Stokholmā, atbalstīt Krievijas dalībnieku Sergeju Lazarevu.

“Šodien notiek “Eirovīzijas” fināls. Rīgā draudzīgi balsojam par Sergeju Lazarevu. Savukārt jūs Krievijā tikpat draudzīgi balsojat par mūsu Justu Sirmo,” sociālajā tīklā Facebook aicina Nils Ušakovs. Aicinājums attiecas arī uz Krievijas žūriju. Tā rezultātā izdotos nodrošināt 12 punktus no Krievijas par labu Justam, apmaiņā par 12 punktiem Lazarevam no Latvijas.

Jau tika vēstīts, ka šovakar Zviedrijā notiks dziesmu konkursa “Eirovīzija” fināls, kurā par uzvaru cīnīsies 26 valstu izpildītāji, tostarp arī Justs Sirmais no Latvijas. Justs finālā uzstāsies ar 20.kārtas numuru, bet kopumā par uzvaru cīnīsies 26 dalībnieki.

Atgādinām, ka Justs ar Aminatas Savadago sarakstīto dziesmu “Heartbeat” starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā uzstājās pirmais un izcīnīja iespēja cīnīties par uzvaru finālā, šovakar.

Tikmēr mūzikas eksperti jau darījuši zināmu, ka Krievijas pārstāvis Sergejs Lazarevs varētu būt ļoti sīvs konkurents visiem “Eirovīzijas” dalībniekiem, jo mākslinieka izpildījums vizuāli ir patiešām iespaidīgs. Sergejs Lazarevs uzstāsies ar dziesmu “You Are The Only One”, kuras tapšanā piedalījušies vairāki profesionāli mūziķi, tostarp Krievijas zvaigzne Filips Kirkorovs.

 

Pēc iespējas cīnīties finālā Krievijas pārstāvis savā Instagram profilā ievietoja video, kurā pateicās saviem atbalstītājiem un draugiem:

https://www.instagram.com/p/BFPziOWw6We/?taken-by=lazarevsergey

 

Latvijas pārstāvis Justs Sirmais uzstāsies ar dziesmu “Heartbeat”:

 

Krievijas pārstāvis Sergejs Lazarevs ar dziesmu “You Are The Only One”:

 

Skaties “Eirovīzijas” dziesmu konkursa finālu jau šovakar plkst. 22:00 LTV1 kanālā un atbalsti Latvijas pārstāvi Justu Sirmo!!!

Info un foto: BNS 

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube