Akvaparks Ho Thuy Tien Vjetnamā tika slēgts apmēram pirms 10 gadiem. Pa šiem gadiem šī vieta ir nolaista un aizaugusi ar kokiem, taču tas neaptur fotogrāfus un tūristus, kas vēlas baudīt pamestās vietas estētiku.

Ho Thuy Tien ūdens atrakciju parks tika atvērts 2004.gadā. Laikā, kad tas tika atvērts, visi būvniecības darbi vel līdz galam netika pabeigti. Drīz vien parks tika nolaists tik tālu, ka tas tika pamests un, galu galā, arī slēgts.

Desmit gadu laikā daba pilnībā pārvērta cilvēkiem reiz piederošos slidkalniņus un baseinus. Viss akvaparks bija aizaudzis ar zāli un kokiem, kur uz dzīvi apmetās tuvajā teritorijā dzīvojošie krokodili.

Zemāk redzamie attēli ir uzņemti no fotogrāfa Krisa Staringoma skatu punkta, kurš visu laiku meklē vietas, kur daba atgūstas un atjaunojas no cilvēka rokas. “Vienīgās briesmas, kas var apdraudēt, apmeklējot tāda veida objektus, ir savvaļas vai sargsuņi. Par laimi, šoreiz ar tādiem radījumiem izdevās nesatikties”, saka fotogrāfs. Pēc viņa teiktā, akvaparks atrodas ap nelielu ezeru, un to visērtāk esot apskatīt ar velosipēdu.

Ūdens slidkalniņi, kuri ieved tieši baseinā. Reiz šajos baseinos apmetās krokodili, bet atbildīgās iestādes pirms dažiem gadiem tos pārvietoja uz piemērotākām vietām.

 

Par galveno parka piesaistes objektu tika uzskatīta milzīga pūķa skulptūra virs ezera. Ikviens varēja pūķi apskatīt arī no iekšpuses.

Pie akvaparka joprojām ir saglabājusies amfiteātra skatuve.

Arī cilvēka pieliktais pirksts parka attīstībā gadu laikā ir saglabājies.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube