Pasažieru pārvadātāja pa dzelzceļu “Pasažieru vilciens” vienreizējām biļetēm visos maršrutos sestdien no plkst.18:00 līdz 24:00 būs 50% atlaide, liecina uzņēmuma paziņojums.

Biļetes ar atlaidi tiks pārdotas konkrētajiem vilcienu reisiem “Pasažieru vilciena” biļešu kasēs, gadījumā ja biļešu kase konkrētajā stacijā slēgta – biļete ar atlaidi tiks noformēta arī vilcienā.

“Muzeju nakts kļuvusi jau par ikgadēju pasākumu, kas pulcē vairākus tūkstošus apmeklētājus visos Latvijas muzejos. Šā gada 21.maija vakarā 150 muzeju visā Latvijā vērs savas durvis starptautiskās akcijas “Muzeju nakts” viesiem. Šā gada akcijas tēma rosina mirkli pakavēties uz sliekšņa un pavērot, kādas durvis mēs veram – aicinošas, pārsteigumus sološas vai varbūt smagas, bijību raisošas,” pauž “Pasažieru vilcienā”.

“Pasažieru vilciens” ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no valstij piederošās Latvijas dzelzceļa kompānijas “Latvijas Dzelzceļš” veiktajām funkcijām. Iepriekš “Pasažieru vilciens” 100% bija “Latvijas Dzelzceļa” meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Informācija un foto: BNS

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube