Šodien visas dienas garumā Arkādijas parkā un tā apkārtnē notiks Pārdaugavas svētki, izziņoja pašvaldība.

Pārdaugavas svētki Arkādijas parkā, Uzvaras parkā, O. Vācieša un J. Akuratera muzejā, kā arī pie Māras dīķa tiks svinēti jau septīto reizi. Šogad svētku tēma ir “Pārdaugavas logi”, kas ir aicinājums pārdaugaviešiem un apkaimes viesiem ieskatīties iekšā, palūkoties ārā, ielaist svaigu gaisu un caur loga rāmi ļaut sev ieraudzīt neparastu ainavas rakursu, pauž rīkotāji.

Pasākumi noritēs no plkst.12:00 līdz pat 23:00.

Arkādijas parka virsotnē uz skatuves no plkst. 12:00 notiks koncerts ģimenēm, kurā piedalīsies Pārdaugavas kultūras centru, bērnu un jauniešu interešu izglītības iestāžu un skolu labākie radošie kolektīvi. Plkst. 15:00 Arkādijā ar priekšnesumu viesosies aktrise Indra Burkovska, savukārt plkst. 16:00 uz skatuves kāps Hāgenskalna muzikanti un deju ansamblis “Pērle”.

Plkst.18:00 Arkādijā izskanēs muzikāla leģenda par Daugavas kreiso krastu “Pārdaugavas logos”. Uzvedumā piedalās komponists Jēkabs Nīmanis un viņa festivālu orķestris, jaunie Pārdaugavas mūziķi un dejotāji, diriģents Normunds Dreģis. Gājēja lomā iejuties Jaunā Rīgas teātra aktieris Varis Pinķis, režisore – Ieva Niedre.

Savukārt plkst.20:00 sāksies zaļumballe, kurā uz skatuves kāps Normunds Jakušonoks ar draugiem, kā arī leģendārā rokkgrupa “Opus Pro”.

20.05.2016. Grupas "Opus pro" 30 gadu jubilejas koncerts "Rozā lietus" Rīgā Kongresu namā.

Grupa “Opus Pro” 30 gadu jubilejā, koncertā Rīgā, Kongresu namā

 

Informācija un foto: BNS

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube