Jau šovakar plkst. 20.20 TV3 seriāla Viņas melo labāk 4. sezona! Šīs vasaras notikumi solās būt ļoti dinamiski – Kristīne un Jolanta devušās uz Austrāliju, kas mainīs teju visu varoņu dzīves. Visvairāk, protams, pārdzīvo Konrāds, kurš ar Jolantu bija iecerējis pavadīt visu savu dzīvi. Seriāla veidotāji atklāj, ka šobrīd jau tiek filmēti nākamās vasaras notikumi un aktrises lomai var pieteikties ikviena meitene, kura sasniegusi 18 gadu vecumu. Pāris dienu laikā izaicinājumam pieteikušās jau 1498 sievietes no visas Latvijas.

Galvenokārt par aktrisēm seriālā Viņas melo labāk vēlas kļūt jaunas meitenes, kuras pieteikumā arī norāda, kurš no seriāla tēliem viņām vislabāk atbilstu. Pretendentu vidū ir arī vairākas sabiedrībā zināmas dāmas, piemēram, Dona bijusī sieva – dziedātāja Lily jeb Linda Kalniņa, kura savulaik piedalījās populārajā pašmāju šovā Talantu fabrika. Tāpat arī vairākas šovu zvaigznes – Madara Grēgere, kuru iepazinām Okartes skatuvē, Gunda Jandava no Saimnieks meklē sievu, Arta Brūvere no Lauku sētas, kā arī viņas konkurente Violeta Stepanova, kas pērn paspēja piedalīties arī šovā TV Zvaigzne.

Kādi notikumi šovasar sagaida skatītājus?

Simonas, Margaritas un Martas dzīvēs notikumi mutuļot mutuļo – karstasinīgi mīlas piedzīvojumi, nodevības, jaunas tikšanās, intrigas… Simona nonāks mīlas krustugunīs un būs izvēles priekšā – kuru no puišiem izvēlēties? Savukārt Margarita joprojām draudzējas ar neveiklo un sirsnīgo Robertu, taču kāds negadījums sagriezīs viņu dzīvi kājām gaisā, un Margaritai pavērsies iespēja jaunām attiecībām. Tikmēr Marta cer nosargāt savu un Mārtiņa attiecību cietoksni, taču Baiba negrasās padoties un cīņā par mīļoto būs gatava izmantot smago artilēriju. Kura uzvarēs? Marija un Arvis arvien mīl viens otru, taču, protams, gadās nelieli pārpratumi arī viņu ikdienā. Māris ir viens, taču kā vienmēr atvērts attiecībām. Kura no seriāla varonēm kļūs par viņa mīļoto? Atbildes uz šiem jautājumiem varēsiet rast seriāla Viņas melo labāk 4. sezonas sērijās!

Viņas melo labāk ik gadu ir vasaras skatītākais seriāls un arī šajā vasarā esam sarūpējuši skatītājiem vairākus pārsteigumus – aizraujošu sižetu un skaistus ārskatus. Lai arī pagājušajā vasarā laiks filmēšanas laukumā mūs nelutināja, pateicoties aktieru izturībai mums ir izdevies realizēt visas seksīgās pludmales ainas un uzburt vasaru arī lietū un aukstumā,” filmēšanas aizkulises atklāj Sigitas Račkis.

Viņas melo labāk 4. sezona turpmāk no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20:20 TV3 un TVPlay!

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube