Jau sesto gadu pēc kārtas Rīgā norisināsies starptautiskais alus festivāls Latviabeerfest 2016. Visiem alus cienītājiem būs iespēja nobaudīt vairāk nekā 200 alus šķirnes no Latvijas un ārvalstu ražotājiem, kā arī palutināt sevi ar gardām uzkodām. Piecu dienu garumā, no 25.- 29.maijam, Vērmanes dārzā būs iespmējams piedalīties konkursos, jautri pavadīt laiku kā arī vērot muzikantu uzstāšanos uz divām Beerfest skatuvēm – lielākie alus svētki Baltijā ir pasākums visai ģimenei.

Ar savu uzstāšānos skatītājus priecēs Andris Polis, Gunārs Meijers, grupa The Twins Peek un daudzi citi pašmāju un ārzemju mākslinieki.  Viens no svarīgākajiem jaunumiem ir īpaša festivāla radiostacija beerfm, kurā interesentus uzrunās slavenais jokdaris UFO. Translācija būs dzirdama gan Vērmanes dārzā, gan internetā www.beerfm.lv un www.beerfm.eu

Ja tu vēl nezini ko iesākt šajās saulainajās brīvdienās, bet vēlies jautri un aktīvi pavadīt laiku, tad obligāti dodies uz Vērmanes dārzu no 25. – 29.maijam un palutini sevi ar gardumiem un pozitīvām emocijām.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube