Starptautiskā mūzikas grupa Dagamba 31.maijā kinoteātrī “K.Suns” interesentiem un medijiem prezentēja savu koncertierakstu un izziņoja rudens koncerttūri.

Interesanti, ka koncertieraksts ir iznācis tā saucamajā Blu Ray versijā, lai piedāvātu labāku vizuālo un audiālo kvalitāti savas mūzikas cienītājiem: “Mēs tiecamies pēc tā, lai mūsu izpildījums būtu pēc iespējas labāks, tāpēc vēlamies, lai skaņa un vizuālais materiāls būtu kvalitatīvs, DVD diskam šī kvalitāte nav tik laba kā Blu Ray, tāpēc nonācām pie šāda lēmuma”, sacīja viens no grupas biedriem Valters Pūce. “Tāpēc principā, ja jums ir mājās Blu Ray disks, tad variet justies kā koncertā”.

Kopā ar koncertieraksta prezentāciju grupa arī izziņoja savu rudens koncerttūri ar nosaukumu Vivaldi roks. Gadalaiki nebijušā skanējumā, kas sāksies 2.septembrī Jūrmalas Dzintaru koncertzālē un beigsies 12.oktobrī Rīgas koncertzālē Paladium. Koncerttūrē būs iespējams dzirdēt Vivaldi slavenos klasiskos skaņdarbus vēl nebijušā skanējumā.

Pirms koncerttūres grupa Dagamba arī paviesosies dažādos mūzikas festivālos, sākot ar Latvijas festivāliem Positivus un Summersound, un beidzot ar slaveno Glastonbury festivālu Apvienotajā Karalistē.

Šobrīd grupa arī nākusi klajā ar jaunu logo.

Grupa Dagamba radās pirms četriem gadiem, eksperimentējot ar to, ko var izdarīt ar čellu. Viss sākās ar hiphopa mūzikas pārveidošanu citā skanējumā ar čellu palīdzību, bet šobrīd grupa izpilda gan oriģinālgabalus, gan arī slavenu klasisko, roka un popa mūzikas gabalus neparastā skanējumā.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube