Ar diviem koncertiem, kas būs veltīti Latvijas bāreņu atbalstam, Latvijā viesosies sieviešu koris “The Singing Church Women of Oklahoma” no Oklahomas, ASV, informēja Latvijas Baptistu draudžu savienības (LBDS) Muzikālās kalpošanas apvienības vadītājs Māris Dravnieks.

Labdarības koncerti “Katram bērnam Latvijā – mīlošu ģimeni” notiks 3.jūnijā Liepājā, koncertzālē “Lielais Dzintars”, plkst.19 un 5.jūnijā plkst.19 Rīgā, Svētā Pētera baznīcā.

Koris koncertos izpildīs daudzveidīgu garīgās kora mūzikas repertuāru. Kora pašreizējais vadītājs Rendijs Linds ir pārliecināts, ka ar kora mūzikas palīdzību tiks celti jauni tilti starp Latviju un ASV.

Kora “The Singing Church Women of Oklahoma” abi koncerti Latvijā ir daļa no mūziķu viesturnejas Baltijas valstīs. Koncertu repertuāru veido amerikāņu garīgās tradicionālās dziesmas un mūsdienu kora mūzika.

Koncertos kopā ar 110 dziedātājām uzstāsies arī zvanu ansamblis, ritma un pūtēju grupa.

Koncertu ienākumi tiks ziedoti iniciatīvas “Bāreņu svētdiena” atbalstam, lai mudinātu aizvien jaunas ģimenes apsvērt iespēju palīdzēt kaut vienam bērnam, kurš palicis bez vecāku mīlestības, kā arī atbalstītu jau esošās audžuģimenes, adoptētājus un aizbildņus.

Koris “The Singing Church Women of Oklahoma” ir dibināts pirms 26 gadiem, lai īstenotu savu misiju – evaņģēlija sludināšanu ar kora mūziku, un iecere sniegt koncertus Latvijā sakņojas LBDS un Oklahomas baptistu draudžu sadarbībā.

Biļetes uz gaidāmajiem koncertiem var iegādāties Liepājas un Rīgas baptistu draudzēs, kā arī interneta vietnēs “www.bilesuparadize.lv” un “www.bilesuserviss.lv”.

Informē : BNS

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube