Seriāli – nepaspēsi noskatīties vienu, kā iznāk jau trīs jauni. Lūk, arī šajā vasarā seriālu veidotāji priecēs fanus ar iespaidīgu jaunumu skaitu. Ritakafija izvēlējās piecus, mūsuprāt, ievērojamākos projektus, kurus nedrīkst neredzēt.

Animal Kingdom

Ne vienmēr pārcelšanās pie vecmāmiņas sola mierpilnu un parasti ikdienišķu dzīvi. Īpaši, ja vecmāmiņa ir cieši saistīta ar krimināllietām. Aukstasinīga un ciniska, viņa pieprasa no saviem bērniem nevis konfekšu kasti, bet gan nežēlīgu laupīšanu.

Pirmizrāde 14. jūnijā.

 

 

Roadies

https://www.youtube.com/watch?v=1WnLeNWBoMU

Svarīgs projekts par neredzamajiem cilvēkiem mūzikas pasaulē. Beidzot ir radīts seriāls, kas stāstīs nevis par skaisto zvaigžņu dzīvi, bet par cilvēkiem, kuri vienmēr atrodas tās aizkulisēs.

Pirmizrāde 26. jūnijā.

 

Stranger Things

Netflix kanāla trilleris ar Vinonu Raideri (Winona Ryder) galvenajā lomā. Aktrise spēlē mātes lomu, kurai noslēpumainā veidā pazudis dēls. Gaidāms daudz mistikas un neizskaidrojamu notikumu.

Pirmizrāde 15. jūlijā.

 

The Get Down Sizzle

https://www.youtube.com/watch?v=zejyzr5vW3A

Septiņdesmitie gadi, hip – hopa un disko pirmsākums – lūk, ko sola šis projekts. Atliek tikai cerēt, ka rezultāts būs apmierinošs, jo hip-hops ir ļoti dzīvs, bet disko – smieklīgs.

Pirmizrāde 12. augustā.

 

Outcast

Kails Barns komās ar apsēstību kopš pašas bērnības. Tagad, pieaudzis, viņš nolēma atras atbildes uz sen meklētiem jautajumiem, tomēr tas ko puisis atradīs var mainīt visu cilvēcrs dzīvi uz planētas Zeme. Seriāls jānoskatās vismaz tāpēc, ka projektā piedalījās Roberts Kirkmans, The Walking Dead producents.

Pirmizrāde bija 3.jūnijā.

 

Mr. Robot ( 2. sezona)

Ja jūs līdz šim neesat redzējuši šo seriālu, tad jums noteikti tas ir jāizdara. Uz ekrāniem atgriežas viens no interesantākajiem pēdējā laika projektiem.

Pirmizrāde 13. jūlijā.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube