Latvijas augstskolās no 10.jūnija līdz jūlija sākumam notiks bakalaura un maģistra studiju programmu absolventu izlaidumi.

Unknown

LU izlaidumu laiks sāksies 10.jūnijā plkst.14, kad notiks maģistra studiju programmas “Uzturzinātne” izlaidums. Maģistra studiju programmā “Eiropas studijas” absolventi diplomus iegūs 16.jūnijā plkst.16, bet Vēstures un filozofijas fakultātes izlaidums notiks 17.jūnijā plkst.16.

lu_evf_logo

bbhbhb

Bakalaura studiju programmas “Tiesību zinātne” izlaidums notiks 20.jūnijā plkst.10.00. Šīs pašas dienas plkst.13 būs Ekonomikas un vadības fakultātes (EVF) izlaidums – tai skaitā diplomus iegūs studenti, kuri absolvēs maģistra studiju programmu “Sabiedrības vadība”, profesionālo bakalaura studiju programmu “E-bizness un loģistikas vadības sistēmas” un profesionālo maģistra studiju programmu “Projektu vadīšana”. Plkst.16 notiks Ekonomikas bakalaura un maģistra studiju programmu izlaidums, tai skaitā profesionālās bakalaura studiju programmas “Finanšu menedžments”, profesionālās bakalaura studiju programmas “Grāmatvedība, analīze un audits”, profesionālās maģistra studiju programmas “Finanšu ekonomika” un profesionālās maģistra studiju programmas “Grāmatvedība un audits”.

biol.fak.logocsm_IMG_6918_af68d54a90

Bioloģijas fakultātes izlaidums notiks 21.jūnijā plkst.10, bet plkst.13 šajā pašā dienā notiks izlaidums bakalaura studiju programmas “Starptautiskā ekonomika un komercdiplomātija”, bakalaura un maģistra studiju programmas “Vadības zinības” apakšprogrammām, maģistra studiju programmas “Starptautiskās attiecības (ekonomika)”, profesionālā bakalaura studiju programmas “Starptautiskās ekonomiskās attiecības” un profesionālā maģistra studiju programmas “Starptautiskais bizness” absolventiem. Šīs pašas dienas plkst.16 diplomus iegūs bakalaura un maģistra studiju programmu “Vadības zinības” absolventi.

Geografi

Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes izlaidums notiks 22.jūnijā plkst.16.

maxresdefault

Teoloģijas fakultātes absolventi diplomus iegūs 27.jūnijā plkst.12. Šai pašā dienā plkst.14. notiks izlaiduma bakalaura, profesionālā bakalaura un profesionālā maģistra studiju programmas “Psiholoģija”, 1.līmeņa profesionālo studiju programmas “Pirmsskolas izglītības pedagogs”, maģistra studiju programmas “Dažādības pedagoģiskie risinājumi”, profesionālā bakalaura studiju programmas “Pirmsskolas skolotājs” absolventiem. Plkst.16 diplomus iegūs maģistra studiju programmas “Izglītības zinātnes”, profesionālā bakalaura studiju programmas “Māksla”, profesionālā bakalaura studiju programmas “Sociālais pedagogs”, profesionālā maģistra, profesionālā bakalaura un 2. līmeņa profesionālo studiju programmas “Skolotājs” absolventi.

csm_szf_eka_fb912daeb3

Sociālo zinātņu fakultātes (SZF) bakalaura studiju programmas “Komunikācijas zinātne” izlaidums notiks 28.jūnijā plkst. 11, bet plkst.15 notiks SZF bakalaura studiju programmu “Politikas zinātne”, “Socioloģija” un “Informācijas pārvaldība” izlaidums. Dienas noslēgumā plkst.18 diplomus saņems SZF maģistra un profesionālā maģistra studiju programmu absolventi.

dac_tornakalns

Ķīmijas fakultātes izlaidums notiks 29.jūnijā plkst.10, bet šīs pašas dienas plkst.13 notiks Medicīnas fakultātes studiju programmas “Ārstniecība”, kā arī maģistra un bakalaura studiju programmas “Farmācija” izlaidums. Tās pašas dienas noslēgumā plkst.18. notiks LU Rīgas Medicīnas koledžas izlaidums.

DF-SP-logotips

Datorikas fakultātes izlaidums notiks 30.jūnijā plkst.10, bet tās pašas dienas plkst.14.30 notiks Fizikas un matemātikas fakultātes izlaidums.

hzf

Humanitāro zinātņu fakultātes absolventi diplomus iegūs 1.jūlijā plkst.10 un plkst.16, bet Medicīnas fakultātes absolventi plkst.13. LU izlaidumu laiks noslēgsies 4.jūlijā ar Juridiskās fakultātes maģistra un profesionālā maģistra studiju programmas “Tiesību zinātne” izlaidumu plkst.10.

Visi izlaidumi notiks LU galvenajā ēkā Raiņa bulvārī 19, Lielajā aulā.

sjhbfjv

RTU 10.jūnijā plkst.14 notiks Inženierekonomikas un vadības fakultātes (IEVF) maģistra profesionālo studiju programma “Darba aizsardzība” izlaidums. 16.jūnijā plkst.16 notiks bakalauru profesionālo un maģistru profesionālo studiju programmas “Visaptverošā kvalitātes vadība” izlaidums. 17.jūnijā plkst.16 notiks maģistra akadēmiskās studiju programmas “Uzņēmējdarbības finanses”.

RTU_ievf_fak_logo

Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes bakalaura profesionālo studiju programma “Finanšu inženierija” izlaidums notiks 20.jūnijā plkst.14.

logo

RTU 21.jūnijā plkst.13 notiks izlaidums IEVF pilna laika bakalaura akadēmisko un bakalaura profesionālo studiju programmai “Uzņēmējdarbība un vadīšana” un bakalaura profesionālo studiju programmai “Cilvēku resursu vadīšana”, plkst.15 norisēs izlaidums nepilna laika un Tālākizglītības nodaļas bakalaura akadēmisko un bakalaura profesionālo studiju programmas “Uzņēmējdarbība un vadīšana” un bakalaura profesionālo studiju programma “Cilvēku resursu vadīšana” studentiem. Plkst.16 diplomus iegūs bakalaura profesionālo studiju programmas un maģistra programmas “Nekustamā īpašuma pārvaldība” studenti, kā arī maģistra profesionālo studiju programmas “Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma vadīšana” studenti. Tās pašas dienas nobeigumā plkst.17 būs izlaidums maģistra akadēmisko studiju un programmas “Uzņēmējdarbība un vadīšana”, kā arī maģistra profesionālo studiju programmas “Inovācijas un uzņēmējdarbība” studentiem.

 

IEVF bakalaura profesionālu studiju un maģistra profesionālo studiju programmas “Starptautisko ekonomisko sakaru organizēšana un vadīšana” un “Uzņēmējdarbības loģistika” izlaidums notiks 22.jūnijā plkst.10. Tās pašas dienas plkst.12 noritēs izlaidums 1.līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programma un bakalaura profesionālo studiju “Muitas un nodokļu administrēšana”, bet plkst.14 šī paša virziena maģistra studiju programmas studentiem.

ITI_logo

Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes izlaidums notiks 27.jūnijā. Plkst.11 diplomus iegūs bakalaura un maģistra akadēmisko studiju programmas, kā arī 1.līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas “Datorsistēmas”, bakalaura un maģistra akadēmisko studiju programma “Intelektuālās robotizētās sistēmas” un maģistra akadēmisko studiju programma “Biznesa informātika” absolventi.

Riga-Technical-University-Faculty+of+Power+and+Electrical+Engineering-720x380

Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes izlaidumi notiks 28.jūnijā. Plkst.10 diplomus saņems bakalaura akadēmisko studiju programmas un bakalaura profesionālo studiju programmas “Elektrotehnoloģiju datorvadība” absolventi, kā arī maģistra akadēmisko studiju programmas un maģistra profesionālo studiju programmas “Elektrotehnoloģiju datorvadība” absolventi. Bakalaura akadēmisko studiju programmā “Enerģētika un elektrotehnika”, maģistra akadēmisko studiju programmā “Enerģētika un elektrotehnika”, 1.līmeņa profesionālās augstākās (koledžas) izglītības programmā “Enerģētika un elektrotehnika” un inženiera studiju programmā “Enerģētika un elektrotehnika” izlaidums notiks plkst.12. Tās pašas dienas plkst.15 diplomus iegūs bakalaura un maģistra akadēmisko studiju programmas “Vides zinātne” absolventi.

bf

Būvniecības un inženiezinātnieku fakultātes izlaidumi notiks 29.jūnijā. Plkst.9 diplomus iegūs bakalaura un maģistra profesionālo studiju programmas un 1.līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas “Transportbūves” studenti, kā arī bakalaura un maģistra profesionālo studiju programmas “Ģeomātika” studenti. Tās pašas dienas nobeigumā plkst.17 būs izlaidums bakalaura profesionālo studiju programmas un maģistra profesionālo studiju programmas “Būvniecība” studentiem.

jirf

Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes izlaidums notiks 30.jūnijā. Plkst.12 būs izlaidums maģistra akadēmisko studiju programmas “Ķīmija”, “Ķīmijas tehnoloģija”, “Materiālzinātnes”, “Materiālu nanotehnoloģijas” absolventiem. Plkst.15 diplomus saņems šo pašu studiju programmu bakalaura absolventi.

719

RTU ETFI izlaidumi notiks arī 1.jūlijā. Plkst.14 diplomus iegūs TI akadēmisko studiju programma “Telekomunikācijas” bakalaura absolventi, bet plkst.15 maģistra absolventi. Plkst.16 notiks izlaidums bakalaura akadēmisko studiju programmai “Elektronika un mobilie sakari” un maģistra akadēmisko un profesionālo studiju programmai “Elektronika”. Šīs dienas plkst.17.30 notiks bakalaura profesionālo studiju programmas “Transporta elektronika un telemātika” studentiem.

rtu_mlkf_fak_logo

RTU izlaidumi noslēgsies 2.jūlijā ar Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes izlaidumu. Plkst.11 diplomus iegūs profesionālo studiju programmas “Apģērbu un tekstila tehnoloģija” bakalaura absolventi un “Materiālu tehnoloģija un dizains” bakalaura un maģistra absolventi.

hbcvjhbvj

Turpretī Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) izlaidumi notiks no 16. līdz 21.jūnijam. 16.jūnijā plkst.11 notiks Zobārstniecības fakultātes un Ārvalstu studentu nodaļas izlaidums un plkst.14 Medicīnas fakultātes izlaidums. Rehabilitācijas fakultātes un Farmācijas fakultātes izlaidums notiks 20.jūnijā plkst.11, bet šīs pašas dienas plkst.14 noritēs Sabiedrības veselības un sociālās labklājības fakultātes izlaidums. 21.jūnijā plkst.11 notiks Eiropas studiju fakultātes izlaidums, plkst.14 Komunikācijas fakultātes izlaidums un plkst.17 Juridiskās fakultātes izlaidums. RSU Liepājas filiāles izlaidums notiks Liepājas Latviešu biedrības namā 21. jūnijā, plkst.14.

Unknown

Tāpat jūnijā izlaidumi notiks arī Latvijas lauksaimniecības universitātē (LLU). 17.jūnijā plkst.11 un plkst.15 notiks Ekonomikas un sabiederības attīstības fakultātes pamatstudiju un maģistrantūras studiju izlaidumi. 18.jūnijā plkst.11 būs Meža fakultātes absolventu izlaidums, bet plkst.15 Tehniskās fakultātes izlaidums.

Veterinārmedicīnas fakultātes absolventi diplomus saņems 20.jūnijā plkst.14. Vides un būvzinātņu ffakultātes absolventu izlaidums notiks 21.jūnijā plkst.11, un Pārtikas tehnoloģijas fakultātes absolventu izlaidums tās pašas dienas plkst.15.

LLU Informācijas tehnoloģiju fakultātes absolventu izlaidums notiks 22.jūnijā plkst.11, un plkst.14 šajā pašā dfienā notiks izlaidums Lauksaimniecības fakultātes absolventiem.

Informācija : BNS

Publicitātes bildes

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube