Otrdien Rīgas domes (RD) Sēžu zālē plkst.12 tiks apbalvoti labākie galvaspilsētas bērnu un jaunatnes sporta klubi, kā arī sportisti par izciliem sasniegumiem pērn, pastāstīja RD.

Apbalvošanas ceremonijā piedalīsies RD Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane un RD Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktors Guntis Helmanis.

Konkursu “Rīgas pilsētas labākā bērnu un jaunatnes sporta organizācija”, RD Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludina ik gadu, aicinot tajā piedalīties nevalstiskās sporta organizācijas, kuras organizē un nodrošina sporta nodarbības bērniem un jauniešiem valstī atzītajos sporta veidos, un ir reģistrētas Rīgas administratīvajā teritorijā.

Konkursu organizē, lai sekmētu nevalstisko organizāciju iesaistīšanu regulāru sporta nodarbību nodrošināšanā, kā arī bērnu un jaunatnes sporta pasākumu organizēšanā. Konkursa rezultātā sporta darba organizēšanai nevalstiskajām organizācijām kopsummā tiek piešķirts finansējums 50 tūkstošu eiro apmērā.

Pasākuma laikā tiks sumināti arī Rīgas sportisti, kuri pagājušajā gadā uzrādījuši izcilus sasniegumus gan pasaules, gan arī Eiropas līmeņa sacensībās. Sportistiem un viņu treneriem tiks izmaksātas arī naudas balvas, un pašvaldība šim mērķim ir atvēlējusi 23 tūkstošus eiro.

Informācija : BNS

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube