Partijā “No sirds Latvijai” (NSL) ievēlēti divi valdes priekšsēdētāja vietnieki – atkārtotu uzticību saņēmis Saeimas deputāts Gunārs Kūtris, kā arī Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Pēteris Dzalbe.

Politiskā spēka “No sirds Latvijai” valdes lēmums, ka turpmāk priekšsēdētāja vietnieka amata pienākumus pildīs divas amatpersonas saistīts ar nākamā gada pašvaldību vēlēšanām. Attiecīgi viens no vietniekiem būs atbildīgs par partijas nostiprināšanu reģionos. Vienlaikus otrs nodrošinās partijas mērķu sasniegšanu Saeimā un sadarbību ar “Tautas kustību. No sirds Latvijai”, uzsver NSL priekšsēdētāja Inguna Sudraba.

Iepriekš ziņots, ka partijas “No sirds Latvijai” biedru kopsapulcē 2016.gada 14.maijā par partijas priekšsēdētāju ievēlēja Sudrabu, bet partijas valdē ievēlēja Dzalbi, Solvitu Jirgensoni,Gunāru Kūtri, Jāni Neimani, Diānu Novicku, Aivaru Ozolu, Andri Priekuli, Inetu Stabulnieci un Igoru Tračumu.

Partijas statūti nosaka, ka “Valde no sava vidus var ievēlēt vienu vai vairākus Valdes priekšsēdētāja vietniekus un noteikt to pienākumu sadali”.

Informācija : BNS

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube