Šoruden koncertzālē “Palladium” uzstāsies romantiskais britu dziedātājs, hita “Let Her Go” autors Maiks Rosenbergs jeb “Passenger”, informēja koncertaģentūras “FBI” sabiedrisko attiecību speciālists Kristaps Kārkliņš.

“Passenger” hits “Let Her Go” mūzikas vietnē “YouTube” skatīts jau vairāk nekā miljards reižu, bet tuvākajā laikā mākslinieks izziņos savu astoto studijas albumu.

Gandrīz desmit gadu garumā mūziķis kā solomākslinieks sniedzis neskaitāmus koncertus visdažādākajās pasaules malās – sākot ar ielu stūriem un beidzot ar pasaulē prestižākajām koncertzālēm un teātriem.

Oktobrī dziedātājs un dziesmu autors metīsies jaunā piedzīvojumā. Pirmo reizi daudzu gadu garumā viņš uzstāsies kopā ar pavadošo grupu. Piecu citu mūziķu pavadījumā Rosenbergs sniegs koncertus Lielbritānijā un citviet Eiropā, tostarp Rīgā, izpildot dziesmas gan no jaunā albuma, gan iedvešot jaunu elpu jau labi zināmajā “Passenger” kulta klasikā.

“Passenger” koncerts Rīgā notiks 9.oktobrī. Biļetes no 10.jūnija būs nopērkamas “Biļešu servisa” kasēs un internetā “bilesuserviss.lv”.

Informācija : BNS

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube