Prokuratūra tiesai nodevusi krimināllietu par narkotiskās vielas – kanabisa neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un realizēšanu speciālās izmeklēšanas darbību veicējam, saka Ģenerālprokuratūra.

Prokuratūra informā, ka šā gada 31.maijā Bauskas rajona prokuratūras prokurore tiesai nodevusi krimināllietu, kurā kādam vīrietim celta apsūdzība par narkotiskās vielas – kanabisa (marihuāna) – neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un realizēšanu speciālās izmeklēšanas darbību veicējam.

Saskaņā ar lēmumu par lietas nodošanu tiesai apsūdzētā persona 2015.gada novembrī savai lietošanai nelikumīgi iegādājās 4,6256 gramus izžāvēta kanabisa. Minēto narkotisko vielu apsūdzētais glabāja pie sevis, līdz pērnā gada 18. novembrī telefoniski vienojās ar speciālās izmeklēšanas darbību veicēju, ka viņš pārdos marihuānu par 100 eiro.

Abām personām satiekoties, apsūdzētais šai personai realizēja 4,2250 gramus kanabisa, pretī saņemot 100 eiro. Lieta nodota pēc piekritības Bauskas rajona tiesai izskatīšanai pēc būtības.

Prokuratūra norāda, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.

Informācija : BNS

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube