Rīgas biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolā (RISEBA) trešdien norisināsies konference “Atbildīgu ideju tirgus 2016”, liecina informācija Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta (KIAI) mājaslapā.

Konferencē paralēli trīs sekcijās tiks apspriesti trīs atsevišķi temati – dialogs, izglītība un labsajūta. Sekciju “Dialogs” pārstāvēs valsts uzņēmums “Latvijas Dzelzceļš” (LDz) – tiks runāts par Latvijas energoapgādes “Latvenergo” un LDz koncerna ilgtspējīgu attīstību sadarbībā ar ieinteresētajām pusēm, Banku sociālo hartu un darbinieku ideju istabu. Sekcijā par iepriekšminētajiem tematiem runās LDz, “SEB bankas”, “Latvenergo”, Latvijas Komercbanku asociācijas un inženierkompānijas “AE Partner” pārstāvji.

“Swedbank” organizētajā sekcijā “Izglītība” tostarp tiks apspriestas pieļautās kļūdas, organizējot ilgtspējas apmācības piegādātājiem, interešu paaugstināšanu par inženierzinātnēm, klientu izglītošanu droša un atbildīga uzņēmuma ietvaros. Minētos tematus izklāstīs pārstāvji no “Swedbank”, Rīgas Tehniskās universitātes, “Ventspils naftas termināls”, ugunsdrošības konsultanta “FN-serviss” un pasažieru pārvadāšanas uzņēmuma “Ventspils reiss”.

Savukārt sekcijā “Labsajūta”, kuru koordinēs “Strādavesels.lv, tiks stāstīts par sajūtu gidu pašsajūtas uzlabošanai, darba devēja rūpēm par darbiniekiem, veselīgu biznesu veselīgai sabiedrībai un programmu darbinieku enerģijas atjaunināšanai. Par minētajiem tematiem stāstīs Lauku atbalsta dienesta, energoapgādes uzņēmuma “Fortum”, “Rimi Baltic”, “Cēsu alus” un farmācijas uzņēmuma “AbbVie” pārstāvji.

Konferenci atklās KIAI vadītāja Dace Helmane, kurai sekos ievadlekcijas par stratēģiju ilgtermiņa attiecībām, organizāciju komunikācijas izaicinājumiem.

“Atbildīgu ideju tirgus” norisinās pasākuma “Atbildīga biznesa nedēļa 2016” ietvaros. To organizē KIAI un “McCANN Consulting” sadarbībā ar Latvijas Darba devēju konfederāciju un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienību, kā arī “Swedbank Latvia”, LDz un Ceļu satiksmes drošības direkciju.

Informācija : BNS

Publicitātes bilde

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube