Hematoloģijas nodaļas no Linezera pilnībā pārcels uz Onkoloģijas centru, aģentūru BNS informēja Austrumu slimnīcas preses sekretāre Inguna Potetinova.

13.jūnijā darbu Latvijas Onkoloģijas centrā pilnā apmērā sāks Ķīmijterapijas un hematoloģijas klīnika. Tas nozīmē, ka visas šī profila nodaļas, ieskaitot četras hematoloģijas nodaļas, kas līdz šim pacientus uzņēma Linezerā, turpmāk atradīsies vienkopus Latvijas Onkoloģijas centrā, Hipokrāta ielā 4, skaidro slimnīcas pārstāve.

Projekts “Ķīmijterapijas un hematoloģijas klīnikas attīstība” tika apstiprināts 2011.gada janvārī, un tā mērķis bija izveidot Latvijas Onkoloģijas centrā teritoriāli vienotu klīniku ar stacionāra nodaļām, tai skaitā ar Cilmes šūnu transplantācijas nodaļu, lielu dienas stacionāru, ambulatoro konsultāciju daļu, Hematopatoloģijas un audzēju imunoloģijas laboratoriju, kā arī asins kabinetu ar laboratoriju, kas sniegtu terciārā līmeņa augsti specializētu diagnostiku un ārstēšanu pacientiem ar onkoloģiskajām un hematoloģiskajām slimībām no visas Latvijas.

Īstenojot iepriekš minētos pasākumus, Ķīmijterapijas un hematoloģijas klīnikas nodaļas ir apvienotas vienā stacionārā.

“Vēršam pacientu un speciālistu uzmanību uz to, ka turpmāk Latvijas Onkoloģijas centrā atradīsies visas stacionārā Linezers ilgus gadus strādājušās struktūrvienības, tajā skaitā hematoloģijas-transplantācijas, hematoloģijas, ķīmijterapijas, hematoloģijas un ķīmijterapijas ambulatorās un dienas stacionāra nodaļas,” uzsver Potetinova.

Pieteikšanās uz ambulatorajiem pakalpojumiem pa telefonu un elektroniski paliek iepriekšējā – vienotais reģistratūras tālrunis – 67000610, vai aizpildot elektroniskā pieteikuma formu kā līdz šim. Stacionāra nodaļu jaunie tālruņu numuri ir pieejami slimnīcas mājas lapā “www.aslimnica.lv” kontaktu sadaļā.

Informācija : BNS

Publicitātes bilde

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube