Mūsdienu pasaule vairs nav iedomājama bez mobilajām ierīcēm, interneta un datoriem. Pat pirms došanās ceļojumā mēs cenšamies atrast vietu koferī, lai daļa no šīm ierīcēm ceļotu kopā ar mums. Piedāvājam iepazīties ar 8 dažādiem gadžetiem, kas ir viespiemērotākie ceļošanai kopā ar saimnieku.

Bezvadu USB flešatmiņa mobilajām ierīcēm

Šī kompaktā bezvadu ierīce saglabās jūsu mīļākās ceļojumu fotogrāfijas un video. Un tas viss pieejams ar bezvadu savienojumu, kas ir ļoti svarīgi tad, kad fotogrāfijas ir sakrājušās tik daudz, ka pašā telefonā vai fotoaparātā vairs nav vietas, kur tos saglabāt.

Bezvadu Bluetooth austiņas

Esi brīvs no vadiem un izbaudi labu mūziku – tas ir tieši tas, kas nepieciešams ceļošanai. Savieno savu telefonu un austiņas ar Bluetooth palīdzību un vairs neuztraucies pa vadiem.

Kompakts klēpjdators

Lai arī klēpjdators ir ļoti ērts, tomēr joprojām pietiekami liels gadžets un ceļojot mēs tomēr vēlamies, lai viss būtu pēc iespējas vieglāks. Tieši tāpēc ļoti labs kompromiss šādās situācijās ir izmēros mazs klēpjdators. Šādi mazuļi ir spējīgi strādāt līdz pat 9 stundām bez uzlādes, un to jauda ir pietiekami liela, lai sērfotu internetā un nosūtītu fotogrāfijas.

Planšetdators

Mūsdienās planšetdatori ir tik spējīgi, ka pat nereti aizstāj klēpjdatorus. Skatīt fotogrāfijas, video, klausīties mūziku, spēlēt spēles – tas viss ir iespējams ar planšetdatora palīdzību.

Portatīva akustiskā sistēma

Šādas skaņu sistēmas spēj darboties līdz pat 7 stundām bez uzlādes, kas nozīmē 7 stundas labas skaņas.

Portatīvais akumulators

Šāda lieta reizēm pat var glābt dzīvību, ja nepieciešams uzlādēt tālruni vietā, kur nav kontakligzdu.

Kabatas Wi-Fi rūteris

Wi-Fi tavā kabatā – kas var būt labāks par to? Šodien mēs pat īsti nevaram iedomāties savu dzīvi bez interneta. Un šāda ierīce tev ļaus sērfot internetā ar labu ātrumu, nevis mocīties kafejnīcā, kur Wi-Fi ir lēnāks par bruņurupuci.

Kompakta kamera

Mūsdienās spoguļkamera jau tiek uzskatīta par labāko kameru, ar kuru iemūžināt ceļojuma labākos brīžus. Šīs kompatktās ierīces nebūt nav sliktākas par oriģinālā izmēra kamerām, tās sver mazāk un tām ir iespējams arī nomainīt optiku.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube