Rīgas satiksmes” mājas lapā maijā veiktā aptauja liecina, ka lielākā daļa respondentu jau šobrīd aktīvi izmanto Rīdzinieka karti, kā arī vairāki klienti interesējas par iespēju noformēt karti, lai varētu izmantot jaunās rīdzinieka priekšrocības, kas stājas spēkā no 1.jūlija.

Maija aptaujā piedalījās 1943 “Rīgas satiksmes” mājas lapas apmeklētāji. 51% norādīja, ka jau šobrīd izmanto Rīdzinieka karti, bet 43% atzīmēja, ka pagaidām viņiem nav intereses vai vajadzības šādu karti izmantot. 6% no aptaujātajiem plāno noformēt Rīdzinieka karti, lai varētu izmantot priekšrocības un atlaides, kas pienākas Rīgā deklarētajiem vai tiem, kam pieder īpašums Rīgā.

Rīdzinieka kartei var pieteikties elektroniski www.rigassatiksme.lv un to saņemt kādā no klientu apkalpošanas centriem vai arī to noformēt un saņemt uzreiz klientu centrā. Ja Rīdzinieka kartei esat pieteikušies jau agrāk, bet neesat to vēl saņēmuši, rakstiet e-pastu uz info@rigassatiksme.lv vai zvaniet uz 80001919. “Rīgas satiksme” Jūs informēs, kur varat saņemt jau noformēto Rīdzinieka karti. 

Informācija: Rīgas Satiksme

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube