Sākot no 22. jūnija, TV3 kanālā ikvienam būs iespējams sekot līdzi šīs vasaras karstākajam attiecību šovam Netīrās dejas. Tajā piedalīsies trīs galvenie varoņi – seksīgi un atraktīvi puiši, kuri ir ne vien aizrautīgi dejotāji, bet arī meklē sev partneri dejā un dzīvē. Savukārt 15 daiļā dzimuma pārstāves no visas Latvijas centīsies savaldzināt puišus, liekot lietā visus trumpjus.

Šova dalībniecēm nāksies pamatīgi iespringt, lai piecu meiteņu konkurencē puisis ievērotu un izvēlētos tieši viņu. Iepazīstiet atšķirīgās, raibās un interesantās meiteņu personības!

Meitenes, kuras cīnīsies par jelgavnieka Kima Šipilo sirdi

Lauma Ašmite (22) ir topošā tūrisma industrijas speciāliste no Valmieras, ka dievina pārsteigumus. Meitene ir gatava mesties šova piedzīvojumā, nežēlojot ne emocijas, ne asaras, cerībā, ka asaras liet nenāksies. Lauma ir gatava saderēt, ka viņas draudzenes paliks mēmas aiz skaudības, kad ieraudzīs viņu šovā blakus galantajam princim baltā zirgā – Kimam.

Anda Bogdanova (26) – medicīnas studente no Jelgavas sevi dēvē par staigājošu pārsteigumu. Meitene apgalvo, ka ar viņu nekad nav garlaicīgi, viņu nav iespējams aizmirst un puisis, kuru Anda iemīlēs, būs pats laimīgākais puisis pasaulē. Sēdēt ēnā un gaidīt, kad lieliskais vīrietis viņu uzmeklēs – arī tas nav Andas gaumē. Tieši tādēļ ar viņu vienmēr ir jautri.

Karīna Karjakina (28), kas studē ekonomiku, mīl deju – tā ir visa viņas dzīve un sapņu nodarbošanās. Dejā viņa jūtas pārliecināta par sevi, kas noteikti palīdzēs izskatīties pārliecinoši puiša acīs. Turklāt deja ir patīkamākais Karīnai zināmais veids, kā izprast partneru saistību.

Evelīna Miķelsone (23), kas šobrīd studē sabiedriskās attiecības, vienmēr rīkojas tā, kā citi neuzdrošinātos. Viņai patīk atrasties uzmanības centrā, baudīt acu skatienus, kas vērsti viņas virzienā. Evelīna saprot, ka par mīlestību nepieciešams cīnīties – jāmāk pievērst sev iekārojamā vīrieša uzmanība. Meitene tic sakritībām, tāpēc šovu uzskata par liktenīgu iespēju. Evelīna tic iegūt kosmisku saiti ar puisi.

Sanita Puncule (25), kas strādā kā būvniecības vadītāja asistente, neslēpj, ka ir vientuļa.

Meitene tic, ka kaut kur plašajā pasulē mīt viņas izredzētais, kurš viņu iemīlēs pa īstam. Tic gan mīlestībai no pirmā acu skatiena un mīlestībai, kamēr nāve šķirs, gan arī princim baltā zirgā. Sanita ir gatava satikt savas dzīves mīlestību!

Aināru Burcevu gatavas iekarot gan salsas pavēl nieces, gan profesionālas tirgotājas

Annija Bērziņa (22) – tirdzniecības speciāliste no Rīgas pauž, ka izvēle – mīlestība vai nauda – viņu nebiedē. Meitene atzīst, ka pieklājības principu dēļ no naudas balvas neatteiktos. Meitenei piemīt spējas redzēt cilvēkiem cauri, tādēļ domā, ka viņu apmuļķot nav iespējams. Ja puisis iepatiksies – Annija liks viņam to manīt, un mājieni būs nepārprotami. Bet ja nē – cīnīsies ar citām metodēm, jo tā taču nav vienīgā balva.

Kate Kantore (25) ir profesionāla dejotāja un salsas pasniedzēja no Limbažiem. Par savu privilēģiju šovā uzskata tieši lielisko dejotprasmi. Neslēpj, ka dejotājiem ir svarīgi, lai partnerei abas nav kreisās kājas. Ne velti saka – ja saskan dejā, tad saskanēs arī mīlestībā. Māk un grib pieskaņoties skaistam, lieliskam, asprātīgam, smaidīgam, saprotošam vīrietim, kuru cer sastapt tieši šovā.

Marika Kolāte (22) – tirdzniecības speciāliste no Tukuma, ir pārliecināta, ka būtu ideāla sieva. Marikai patīk gatavot ēst, ar viņu ir viegli sarunāties. Meitene apgalvo, ka ir taupīga un ar labu humora izjūtu. Mariku bez bažām var atstāt vienu pašu mājās, jo viņa nekur neaizmuks. Tomēr pamest viņu var tikai vienu reizi, jo meitene nedomā, ka mīlestībā viss ir piedodams.

Evelīna Šaulīte (23) no Rīgas ir atvērta ne vien jaunām attiecībām, bet arī jauniem darba piedāvājumiem. Meitene dažkārt jūtas daudz vecāka par saviem gadiem. Meitenei nepatīk nekonkrēti, nepatstāvīgi, nopietni neuztverami puiši, tieši tādēļ arī attiecīām jābūt nopietnām – vai arī to nebūs. Šad tad pievērsta uzmanība, kopīgas brīvdienu izklaides, pa kādam čatiņam, kad sanāk – tas nav Evelīnas gaumē. Meitenes moto – “visu vai neko”. Arī šovā piedalās tādēļ, lai iegūtu visu.

Laura Zablocka (23) ir topošā fitnesa trenere no Rīgas. Iepazīšanās šovu meitene vērtē kā mūsdienām atbilstošu puiša satikšanas iespēju –  gluži kā iepazīšanās portālus, diskotēkas un klubus vai situāciju, kad trolejbusā uzkāpj viens otram uz kājas, un dzīvo pēc tam ilgi un laimīgi. Laura tic, ka šovs ir viņas likme azartspēlē, kas saucas “Netīrās dejas”. Uzskata sevi par veiksminieci, tādēļ nebrīnīsies, ja izvilks pilno lozi.

Roberts Stripkans mēģinās sadejoties ar šādām meitenēm

Ketija Arāja (19) ir mākslas fotogrāfe un karsējmeitene no Ventspils. Jaunajai meitenei patīk dejot, piedzīvot jaunas un neiepazītas situācijas, patīk dibināt jaunas attiecības un rast izaicinājumus. Pirmajam iespaidam Ketijas dzīvē ir milzīga nozīme. Meitene piedomājusi pie tā, kā iepatikties puisim no pirmā acu skatiena, un ir gatava, ka arī viņš apburs meitenes sirdi.

Laura Anete Janko (24) ir topošā fitnesa trenere no Varakļāniem. Laura ir meitene, ar kuru jābūt godīgam. Viņai ir svarīgi, lai puisis izrādītu savas jūtas. Dalībniece negrib spēlēt spēlītes un slēpties aiz divdomīgām frāzēm, viņai tādām lietām nav laika. Neparakstās uz kompromisiem, jo vienmēr vēlas sasniegt izvirzīto mērķi. Anete nav gatava dalīties – it īpaši, ja runa ir par sirdslietām.

Elīna Jermacāne (22) no Gulbenes nodarbojas ar pavārmākslu un atzīst, ka nav mācījusies deju. Meitene neuzskata sevi par dejas pavēlnieci, tomēr domā, ka tas pat varētu būt pluss – puišiem taču patīk, ja viņi meitenēm var iemācīt ko jaunu! Elīna ir neparedzama – var būt gan klusa, gan galīgi traka. Pauž, ka arī tikšanās ar puisi būs neparedzama – vai meitene tajā mirklī pazaudēs valodu, vai kritīs viņam ap kaklu.

Marina Makejeva (29) ir bārmene. Lai arī ir vecāka par savu iespējamo kavalieri Robertu, uzskata, ka vecums nav šķērslis – un par to pārliecinās burtiski katru dienu. Dalībniece apgalvo, ka izskatās un jūtas krietni jaunāka, patīk jaunākiem puišiem, kā arī pašai interesē jauneklīgāki tipi. Marina šovā ir nevis naudas, bet gan uzvaras dēļ. Attiecības viņai šobrīd nav galvenais.

Elvīra Tēberga (23) ir baletdejotāja no Jūrmalas. Meitene atzīst, ka ļoti pieķeras cilvēkiem, kuri viņai iepatīkas, it īpaši puišiem. Ir bijuši gadījumi, kad uzticēšanās dēļ Elvīrai nācies ciest un vilties. Tomēr tas nav mazinājis meitenes ticību laimei un mīlestībai ar laimīgām beigām. Elvīra tic, ka kādu dienu satiks savu īsto un vienīgo. Vai tas notiks šovā? Varbūt, jo ir tik skaisti ticēt brīnumiem.

Rīta Kafija piedāvā iepazīties ar šova galvenajiem varoņiem:

 

Informācija: MTG TV Latvia

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube