Saistībā ar ceļu seguma maiņas darbiem no trešdienas līdz jūlija beigām paredzami satiksmes ierobežojumi Rīgā, Krišjāņa Barona un Lāčplēša ielas krustojumā,  informēja Rīgas domē.

Autovadītājiem jārēķinās, ka Barona ielā satiksme būs ierobežota, savukārt Lāčplēša ielā satiksme tiks organizēta kā līdz šim. Jārēķinās gan ar papildus ceļā pavadīto laiku. Sabiedrisko transportu satiksmes ierobežojumi neietekmēs.

Iemesls satiksmes ierobežojumiem ir seguma maiņa Barona ielā. Segums atjaunots gandrīz visā garumā no Aspazijas bulvāra līdz Brīvības ielai, izņemot Lāčplēša ielas krustojumu. Šāds lēmums tika pieņemts, jo inženierkomunikāciju valdītāji pirms seguma atjaunošanas veica komunikācijas tīklu pārbūvi. Tikuši atcelti arī visi ierobežojumi sakarā ar viesnīcas izbūvi šajā ielu krustojumā, kas atvieglo seguma atjaunošanu.

Dome norāda, ka tuvākajā laikā paredzēts sākt seguma nomaiņa ietvēm, savukārt nākamgad iela tiks labiekārtota – uz ietvēm un skvēriem izvietojot puķupodus, solus atpūtai un labiekārtos līdz šim pamestos vai neapkoptos skvērus un laukumus.

Informācija : BNS

Publicitātes foto

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube