Kopš 14.jūnija, Floridā (ASV), Buena Vista ezera apkaimē izmisīgi tika meklēts divus gadus vecs zēns, kuram uzbruka aligators un ievilka to ūdenī Disneja viesnīcas līcī, netālu no Orlando.
“Bērns bija vienkārši pastaigājies gar līci, kad aligators tam uzbruka”, – stāsta šerifs Demings.
Tēvs ieleca ūdenī, lai cīnītos ar aligatoru un atgūtu dēlu, taču neveiksmīgi. Tēvs tika pie nelielām skrambām uz rokām, taču dēlu atsvabināt vīrietim neizdevās. Arī māte ielekusi ūdenī, lai atrastu savu dēlu, taču ar aligatoru nav cīnījusies.
“Skumjā realitāte ir tāda, ka kopš baisā notikuma ir pagājušas jau daudzas stundas, un visticamāk puisēnu atgūt dzīvu būs nereāli”, – stāsta šerifs. Demings tāpat atklājis, ka šajā apgabalā šāds atgadījums ir pirmo reizi.
Četru cilvēku ģimene – tēvs, māte, divus gadus vecais puisēns un viņa četrus gadus vecā māsa, ieradās šurp brīvdienās no Nebraskas. Viņi atlidoja svētdien.
“Visi šeit Walt Disney parkā ir šokā par traģisko negadījumu”, – apgalvo Disney.
Visbeidzot varas iestādes nākušas klajā ar ziņu, ka pēc 16 stundu ilgas meklēšanas puisēns ticis atrasts netālu no vietas, kur aligators to ievilka ūdenī. Visticamāk zēns noslīcis, jo uz ķermeņa atrastas tikai pāris brūces, taču nāves iemesls tiks precizēts pēc autopsijas. Pēc tam, kad tēvs bija meties glābt savu dēlu un cīnījies ar aligatoru, tas visdrīzāk puisēnu ūdenī arī pametis un aizpeldējis, un zēns noslīcis.
Meklēšanā bija iesaistīti vairāk nekā 50 likumsargi, starp kuriem bija arī jūras vienība, kas ar hidrolokatoru aprīkojumu ezerā palīdzēja meklēt zēnu. 
Jau iepriekš šerifs Demings apgalvoja, ka tiek meklētas puisēna mirstīgās atliekas, jo mazulis pārāk ilgi, visticamāk, atradies zem ūdens un ir miris.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube