Pullman Hotels & Resorts, kas ietilpst AccorHotels ķēdē, ir paziņojuši par savas pirmās luksusa viesnīcas atklāšanu Baltijas valstīs un par tās atrašanās vietu izvēlējušies Rīgu. AccorHotels ir augstas klases starptautisks viesnīcu zīmols, kas ir vadošais viesnīcu operators pasaulē un sastopams 92 valstīs.

Viesnīca atradīsies Jēkaba ielā, vienā no vecākajām Vecrīgas ēkām, netālu no centrālajiem tūrisma apskates objektiem Rīgā un tās vēsturiskā fasādes ēka ir celta 1789. gadā, kas bija pirmā ķieģeļu ēka ārpus pilsētas nocietinājuma mūra.

Cienot vietējo kultūrvēsturisko mantojumu, iekštelpu interjerā izmantota izjāžu tēma, atsaucoties uz barona Minhauzena zirgu staļļiem, kas šajā vietā atradušies 18. gadsimtā. Otra viesnīcas stila raksturīgā iezīme ir modernā māksla un dizains. Tie rada unikālu atmosfēru, apvienojot zīmola izteikti moderno attieksmi ar cieņu pret vietējo kultūrvēsturisko mantojumu.

Jaunajā Pullman Riga Old Town viesnīcā ir 155 numuriņi, diennakts restorāns, bārs, piecas sanāksmju zāles, viena privātā ēdamtelpa un divas konferenču zāles ar ietilpību līdz 150 un 200 viesiem, kā arī fitnesa un atpūtas centrs, kurā ir 19 metrus garš iekštelpu peldbaseins ēkas augšstāvā un 2 saunas, kā arī viesu rīcībā būs tādi restorāni kā Equus, Vinoteca un Tea Deli.

Žils Kleivijs, Orbis Hotel Group prezidents un valdes priekšsēdētājs, komentēja atklāšanu: „Mēs esam gandarīti, ka varam atvērt jau otro „Pullman“ viesnīcu Austrumeiropā. Tas pierāda mūsu luksusa zīmola izaugsmi un spēcina mūsu piedāvājumu Latvijas galvaspilsētas augošajā tirgū.”

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube