Kā vēsta  The Guardian, aktieri Leonardo Di Kaprio (Leonardo DiCaprio ) izsauc uz tiesas zāli sakarā ar filmas Volstrītas vilks (The Wolf of Wall Street) lietu, kur viņš attēloja galveno lomu, kā arī bija viens no filmas producentiem.

Filmas producentus un kino kompāniju Paramount Pictures apsūdz Endrjū Grīns (Andrew Green), Džordana Belforta (Jordan Belfort ) kolēģis un bērnības draugs, par to, ka viens no otrā plāna varoņiem ir attēlots kā noziedznieks un deģenerāts. Iespējams, ka Grīns klusētu, ja vien šā tēla prototips nebūtu viņš pats. Viņš apgalvo, ka visas ainas, kurās attēlots Nikijs Koskovs (aktiera P.J. Byrne loma) ir nepatiesas un aizvainojošas, kā arī kaitē Grīna profesionālajai reputācijai. Pagaidām Grīns pieprasa kompensācijas summu $ 15 miljonu apmērā.

Kad un kur notiks tiesas sēde pagaidām nav zināms, bet tas, ka filmas varoņi pamatīgi sadusmoja daudzus biznesmeņus, tas gan ir skaidrs.

Atgādināsim, ka 12. jūnijā, savā Ņujorkas dzīvoklī tika atrasts Dana Džaketto (Dana Giacchetto ) līķis, kuš bija Di Kaprio Volstrītas vilka tēla prototips.

Filmas pamatā – patiess stāsts par Džordanu Belfortu (Leonardo Di Kaprio), kompānijas Stratton Oakmont dibinātāju, kurš kļuva par vienu no veiksmīgākajiem brokeriem Volstrītā. Filma pirmizrādi piedzīvoja 2013. gada 17. decembrī Ņujorkā un tika atzinīgi novērtēta kā viena no desmit gada labākajām filmām.

wolf-of-wall-street-leo-speaks

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube