Skaistas bildes sociālajos tīklos laiku pa laikam cenšamies ievietot mēs visi, lai dalītos ar saviem piedzīvojumiem, atmiņām un pat nesenajiem pirkumiem. Citiem cilvēkiem šādas nodarbes ir ikdiena. Un daudzas skaistules šo foto padarīšanu ir uztvērušas ļoti nopietni. Instagram meitenes ar vairākiem tūkstošiem sekotāju – lai ko tādu iegūtu, citas ir pat gūlušās zem skalpeļa!

Šī Instagram meitene izskatās kā sapnis. Agrāk šī skaistule bija pavisam apaļīga un ar sliktu matu sakārtojumu. Viņa zaudēja svaru, izmainīja savu degunu un lūpas, un tagad viņa izskatās satriecoši! 489 tūkstoši sekotāju, un daļa pat nenojauš, kāda viņa izskatījās agrāk.

Arī šī blondā skaistule nav bijusi perfekta visu savu dzīvi. Pašreiz viņas izskats atgādina Bārbiju, bet labu laiku atpakaļ viņa bija vien parasta slāvu meitene. Šķiet neparasti, ka pārveidotas lūpas spēj radīt tādu atšķirību!

@marinamayer777 šobrīd izskatās pēc tipiskas Instagram meitenes: selfiji mašīnā, foto ar ziediem un selfiji sporta zālē. Ar viņas 452 tūkstošiem sekotāju var redzēt, ka cilvēki par šādām bildēm ir sajūsmā. Lūpas, deguns un krūtis gan ir nedaudz apstrādātas, tāpēc tagad viņas ārējais izskats piesaista arvien lielāku cilvēku uzmanību.

Krievu meitene @katyajujanew888 agrāk izskatījās ļoti vienkārši, bet tagad atgādina aristokrātisku lēdiju. Diez kurā brīdī viņa kļuva pārņemta ar labu gaumi un skaistumu? Arī viņas iedegums tagad ir krietni vien uzlabojies.

@ann.andres arī pirms pārvērtībām izskatījās skaista. Viņa pat ir bijusi modele dažādu produktu reklāmās. Šobrīd viņa vairāk atgādina brazīliešu supermodeli. Arī pēc ķirurģiskās iejaukšanās viņas izskats šķiet dabīgs.

@markina kādreiz bija nedaudz tukla meitene. Taču saņēmās un zaudēja svaru. Protams, neiztikt arī bez lūpu, deguna un krūšu pielabošanas. Tomēr tagad viņa izskatās pēc īstas skaistules!

Daudz runas klīstot ap @bilyalova_sveta perfekto augumu. Taču mēs zinām, ka agrāk viņa šādi pavisam noteikti neizskatījās. Lūpu, deguna un krūšu korekcija šo meiteni ir aizvedusi līdz pat 2 miljoniem sekotāju, un tagad viņa ir viena no top Instagram meitenēm. Viņas fotogrāfijas dievina visi!

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube