Par metāla zādzību Siguldā aizturēti divi jauni vīrieši,  informēja Valsts policijā.

Likumsargi bija saņēmuši informāciju, ka naktī no 6.jūnija uz 7.jūniju no kādas uzņēmuma teritorijas Siguldā nozagti aptuveni 207 kilogrami vara. Policisti izmeklēšanas laikā noskaidroja, ka trīs vīrieši iekļuvuši teritorijā, sabojājuši vairākas novērošanas kameras un no telpām nozaguši metālu.

Likumsargi 15.jūnijā aizturēja vienu no aizdomās turamajiem – 1991.gadā dzimušu vīrieti, kurš jau iepriekš vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par mantiska rakstura noziegumiem. Savukārt nākamajā dienā tika aizturēts 1995.gadā dzimis vīrietis. Tāpat policisti ir noskaidrojuši arī trešo aizdomās turamo.

Aizturētās personas atzīst savu vainu zādzībā. Vecākajam no aizturētajiem vīriešiem tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu. Pret visiem vīriešiem ir sākts kriminālprocess par zādzību, iekļūstot telpās. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas. Patlaban turpinās izmeklēšana.

Informācija: BNS

Publicitātes foto

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube