Leģendārais kinorežisors nolēmis veltīt laiku ne tikai aizraujošu kino šedevru radīšanai, bet arī kultūras pasākumu organizēšanai: pirms dažām dienām viņš paziņoja, ka sāks darboties pie jauna festivāla Festival of Disruption tapšanas procesa, kas norisināsies šī gada 8. -9. oktobrī Losandželosā. Festivāla ietvaros būs iespējams redzēt dažādus art objektus, instalācijas, filmas, kā arī dzirdēt kvalitatīvu un labu mūziku – Xiu Xiu, St. Vincent, Questlove, Roberta Planta un Jona Hopkinsa izpildījumā. Publiskas runas ar Twin Peaks aktieriem – gaidītākais notikums, bez kā pasākums, iespējams, neliktos pilnvērtīgs.

Biļetes uz festivālu būs iespējams iegādāties jau no 24. jūnija un visa nopelnītā nauda tiks ziedota Linča fondam David Lynch Foundation, kas atbalsta cietušos no vardarbības mājās, veterānus un jauniešus, kas cieš no stresa.

Deivids Linčs ir ļoti radoša personība – leģendārs kinorežisors, scenārists, rakstnieks, gleznotājs, komponists. Viņa kontā ir tādas filmas kā Ziloņcilvēks (Elephant Man), Mežonīgie sirdīs (Wild at Heart), Malholandas ceļš (Mullholand Drive) un protams leģendārā Tvinpīka (Twin Peaks).

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube